Τεχνολογίες

Mezo

Ενδοδερμολογία: Ιδανική μέθοδος βελτίωσης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» που  στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δυο κυλίνδρων. Οι κύλινδροι αυτοί  κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Με την  αναδίπλωση του δέρματος  που πραγματοποιείται, επιτυγχάνεται η ανακατανομή του λίπους, η βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, η αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και η αποτοξίνωση και οξυγόνωσή τους .  Στο Art&Beauty, εφαρμόζουμε τη μέθοδο της ενδοδερμολογίας ASP με εξαιρετικά αποτελέσματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Electiki Apotrixwsi

Ηλεκτρική αποτρίχωση: Μέθοδος  ριζικής αποτρίχωσης ,καταστροφής της τρίχας μέσω της διοχέτευσης ειδικά διαμορφωμένου ρεύματος στο τριχοθυλάκιο. Η τεχνική προσφέρεται  για την εξάλειψη  σκούρων αλλά και λευκών ή ξανθών τριχών στις οποίες, τα υπόλοιπα συστήματα μόνιμης αποτρίχωσης δεν είναι αποτελεσματικά. Η συσκευή που χρησιμοποιούμε στο Art&Beauty, λειτουργεί με τη μεικτή μέθοδο BLEND, συνδυάζοντας την αποτρίχωση με συνεχές ρεύμα (ηλεκτρόλυση) και το υψίσυχνο (θερμόλυση) ,γεγονός που καθιστά τη θεραπεία ιδιαίτερα ανεκτή. (ριζική ηλεκτρική αποτρίχωση)

Mesotherapy

Μεσοθεραπεία: Τεχνική αντιγήρανσης, λάμψης και ανάπλασης. Πραγματοποιείται με έγχυση δραστικών  κοκτέιλ εμπλουτισμένων με ενεργά συστατικά από υαλουρονικό οξύ, οργανικό πυρίτιο, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία ,αυξητικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες κ.α.,που μεταφέρονται στοχευμένα  με πολλαπλούς νυγμούς, στη μεσαία στιβάδα του δέρματος, ακριβώς  εκεί που εντοπίζεται η ανάγκη. Στο Art&Beauty, χρησιμοποιούμε  για την μεσοθεραπεία την υψηλής τεχνολογίας συσκευή Pistor Eliance, ένα εργονομικό ηλεκτρονικό «πιστόλι» χάρη στο οποίο μπορούμε, μέσα από μια απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία, να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και να δράσουμε στοχευμένα, προσαρμόζοντας με ακρίβεια το  βάθος διείσδυσης, καθώς και τον όγκο και το χρόνο έγχυσης των ειδικών διαλυμάτων.

Mikroreumata Gia Ionismo

Μικρορεύματα για ιονισμό: Τεχνική διείσδυσης δραστικών συστατικών με σκοπό την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους, μέσω της  διαδικασίας  φόρτισης  τους  σε θετικά και αρνητικά ιόντα με τη συμβολή των μικρορευμάτων. Τα μικρορεύματα είναι ρεύματα καινούργιας γενιάς με κύριο χαρακτηριστικό τους την χαμηλή τους ένταση  και η υψηλή τους συχνότητα. Στις εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου για κυτταρική ενυδάτωση ,  λεύκανση, και απευαισθητοποίηση που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty, χρησιμοποιούμε τη νέα τεχνολογία CatioVital Double Ionization της Mary Cohr

Lifting Effect

Μικρορεύματα για μυϊκή διέγερση (lifting effect): Τεχνολογία  μυϊκής ενεργοποίησης και σφριγηλότατας του προσώπου, μέσω της διοχέτευσης μικρορευμάτων με απόλυτη ακρίβεια, σε κάθε μυ ξεχωριστά ,στο πρόσωπο και στο λαιμό με τα ειδικά ηλεκτρόδια. Εφαρμόζονται εδώ και 25 χρόνια με αναμφισβήτητα αποτελέσματα στη σύσφιξη χάρη στην εκγύμναση των μυών αλλά  και την παραγωγή νέων υγιών κυττάρων , αφού έχει αποδειχθεί  ότι η συγκεκεριμένη τεχνολογία προάγει την παραγωγή αμινοξέων ΑΤP. Στο Art&Beauty εφαρμόζουμε την προηγμένη τεχνολογία Catiο Lift της Mary Cohr

LASER IPL

LASER (IPL) για μόνιμη αποτρίχωση :  Τεχνολογία αποτρίχωσης με Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση.  Η ενέργεια του φωτός που εκπέμπεται, απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και καταστρέφει τον θύλακα. Το προηγμένο σύστημα αποτρίχωσης Spa S.H.R (Super Hair Removal) της Alma  Laser που διαθέτει το Art&Beauty, λειτουργεί με βάση την καινοτόμο τεχνική In Motion™,   όπου συνδυαστικά με το πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό του μηχανήματος, καθιστά την αποτρίχωση αποτελεσματική ,ανώδυνη και ασφαλή  ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής, FDA για χρήση και σε μαυρισμένα δέρματα

Electrotherapy

Ηλεκτροθεραπεία για μυϊκή ενδυνάμωση σώματος: διαχρονική εξατομικευμένη μέθοδος  σύσφιξης ,καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη βοήθεια  ειδικού  μηχανήματος. Μέσω ηλεκτροδίων διοχετεύεται χαμηλής τάσης ,έντασης και συχνότητας ρεύμα  στο σημείο εφαρμογής. H αλληλουχία των παλμών που στέλνονται στο δέρμα και τους μυς, προκαλεί  συσπάσεις, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία και την πρόσληψη οξυγόνου από τα κύτταρα,  βελτιώνει  την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας και συμβάλλει στην τόνωση, στην μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους. Στο Art&Beauty με το Slim Light και τα 50 έξυπνα σχεδιασμένα προγράμματα του καθώς τους 12 τύπους ρευμάτων του, δημιουργούμε για σας το “δικό σας” προσωπικό πρόγραμμα περιποίησης.

Micronnedling

Micro-needling: Μέθοδος ενεργοποίησης της επουλωτικής διαδικασίας των κυττάρων και της αυτόλογης παραγωγής νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με μικρονυγμούς. Στο Art&Beauty εφαρμόζουμε το προηγμένο σύστημα micro-needling  Bella Medical.  Οι εξαιρετικά λεπτές μικροβελόνες της συσκευής, εισέρχονται με ταχύτατη κίνηση στην επιδερμίδα, προκαλώντας μικρο-οπές ( περίπου 1000 ανά τ.εκ. δέρματος) από τις οποίες διεισδύουν δραστικά μεσοθεραπευτικά συστατικά. Χάρη στο ρυθμιζόμενο βάθος εισόδου των μικροβελονών (από 0,2-2 χιλιοστά), ανάλογα με το πάχος της επιδερμίδας, έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε τη μέθοδο τόσο στο πρόσωπο, για την καταπολέμηση των δυσχρωμιών και των ρυτίδων (Antiaging skin needling) όσο  και στο σώμα, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. (Liposlim needling)

IPL Fwtoanaplasi

IPL για φωτοανάπλαση:  Τεχνική  ανάπλασης με τη δύναμη του παλμικού φωτός. Η ενέργεια που διοχετεύεται, απορροφάται επιλεκτικά από τα κύτταρα του χορίου και με τη μικρο-θερμική βλάβη  που τους προκαλεί - αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω  ιστούς- κινητοποιεί άμεσα τους φυσικούς μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος, επιταχύνοντας την  παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Με την  τεχνολογία τελευταίας γενιάς, AFT (Advanced Fluorescence Technology) που χρησιμοποιούμε στο Art&Beauty,  καταπολεμούμε τις χρωματικές βλάβες της επιδερμίδας τόσο στο πρόσωπο Φωτοανάπλαση-Spa SSR (Super Skin Rejuvenation)όσο και στα χέρια.

 

IPL SpaSST

IPL-Spa SST (Super Skin Tightening): τεχνολογία με laser(ipl) για σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Στοχευμένα διοχετεύουμε την ενέργεια του παλμικού φωτός, με ταχύτατα διαδοχικά περάσματα. Εκείνη απορροφάται στις περιοχές που εστιάζουμε και αυξάνει απότομα τη θερμοκρασία, καταφέρνοντας έτσι να ενεργοποιείται η δραστηριότητα των ινοβλαστών και να επιταχύνεται η παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Χάρη δε στην τεχνολογία AFT και σε συνδυασμό με τον ψυκτικό μηχανισμό που διαθέτει το μηχάνημα, ελαχιστοποιείται η ενόχληση ή το αίσθημα καύσου, ενώ σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Απολαύστε το IPL Spa SST (Super Skin Tightening)

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας