Λιπαρότητα Ακμή Σημάδια ακμής

images/PROSOPO/akmi/_copy.jpg

Είτε  πρόκειται για ακμή που επιμένει από τα εφηβικά μας χρόνια, ή  εμφανίζεται ξαφνικά ενώ δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, είτε πρόκειται για τα σημάδια που έχει αφήσει στην επιδερμίδα, η αλήθεια είναι ότι  οι επιπτώσεις που έχουν οι ατέλειες αυτές ,στην εμφάνιση και την ψυχολογία μας είναι σοβαρές.  Ακόμα όμως και η εικόνα μιας επιδερμίδας που δεν ταλαιπωρείται μεν από σπυράκια ή σημάδια ακμής, αλλά εμφανίζει έντονη λιπαρότητα, αυξημένη γυαλάδα, διεσταλμένους πόρους, μαύρα στίγματα και ανομοιόμορφη υφή δεν είναι λιγότερο δυσάρεστη.  

Διαβάστε περισσότερα

Η ακμή είναι μια αναπόφευκτη πραγματικότητα που απασχολεί  το 80% σχεδόν των εφήβων. Ευτυχώς, στη δεκαετία των 20, όταν η ορμονική δραστηριότητα αρχίζει να υποχωρεί, κατά κανόνα,  τα  σπυράκια και η έντονη λιπαρότητα μειώνονται. Τα τελευταία χρόνια όμως,  η κούραση και το καθημερινό στρες, η κακή διατροφή, οι εξωγενείς επιθετικοί παράγοντες (ακτίνες UV, περιβαλλοντικοί ρύποι κλπ) , οι ορμονικές διακυμάνσεις και η χρήση ακατάλληλων καλλυντικών προϊόντων, πυροδοτούν την υπερλειτουργία  των σμηγματογόνων αδένων και  την επανεμφάνιση της μετεφηβικής ή όψιμης ακμής  στα 30, στα 40, ακόμα και στα 50 μας!

Από την άλλη, υπάρχουν και  τα αντιαισθητικά σημάδια αφήνει συχνά πίσω της, η…  παλιά κακή μας συνήθεια να  «πειράζουμε» τα σπυράκια, καθώς είναι γνωστό ότι η πίεση με τα δάχτυλα μιας περιοχής που φλεγμαίνει,  αυξάνει τον  κίνδυνο μόλυνσης  και ευνοεί τη δημιουργία σκουρόχρωμων σημαδιών ή ακόμα και ουλών από ακμή.

Όμως για κάθε πρόβλημα, υπάρχει και μία εξατομικευμένη λύση!  Οι προηγμένες θεραπείες που εφαρμόζουμε  στο Art&Beauty, καταπολεμούν τη λιπαρότητα, την ακμή και τα σημάδια της και βελτιώνουν  θεαματικά την  ποιότητα της επιδερμίδας,  χαρίζοντάς της  λεία, "καθαρή" όψη , με διαυγή υφή  και φωτεινότητα που ακτινοβολεί...

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας