Θεραπείες ματιών

images/PROSOPO/matia/matia.JPG

Γνωρίζουμε καλά ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια  είναι το πρώτο σημείο που προδίδει την ηλικία  μας ή … το lifestyle που έχουμε υιοθετήσει. Ο λόγος προφανής.  Αρκεί να αγγίξουμε την επιδερμίδα για να αντιληφθούμε πόσο λεπτή είναι, σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο-συγκεκριμένα είναι 10 φορές λεπτότερη! Το μικρό της πάχος την κάνει σχεδόν διάφανη, με αποτέλεσμα να διακρίνονται  τα μικροσκοπικά επιφανειακά τριχοειδή αγγεία και να συμβάλλουν –σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες- στην εμφάνιση μαύρων κύκλων.

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον, η απουσία φυσικού λιπαντικού- οι σμηγματογόνοι αδένες είναι ουσιαστικά ανύπαρκτοι- οδηγεί πολύ εύκολα την επιδερμίδα σε αφυδάτωση, ενώ η συσσώρευση υγρών στην περιοχή κάτω από τα μάτια, προκαλεί συχνά οιδήματα. Η εύθραυστη αυτή ζώνη του προσώπου, εκτίθεται καθημερινά στην υπεριώδη ακτινοβολία, τα βλέφαρα ανοιγοκλείνουν 10.000 φορές την ημέρα, οι μικροσκοπικοί μυς που περιβάλλουν τα μάτια συσπώνται διαρκώς, άλλοτε για να τα προστατέψουν από τον ήλιο, άλλοτε για να αποφύγουν τον καπνό του τσιγάρου μας κι άλλοτε για να τα κάνουν να… χαμογελάσουν. Έτσι, σταδιακά, στα πλάγια των ματιών σχηματίζονται λεπτές ακτινωτές γραμμές, το γνωστό «πόδι της χήνας». Αν τώρα αθροίσουμε όλους αυτούς του εχθρικούς παράγοντες που καταπονούν την επιδερμίδα, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί εμφανίζει, με τέτοια συχνότητα, προβλήματα στην όψη ή στην υφή της και βέβαια, γιατί γερνά πρόωρα.

Στο Art&Beauty, έχουμε επιλέξει μια σειρά εξειδικευμένων θεραπειών που απαντούν σε κάθε πρόβλημα που «σκιάζει» την ομορφιά και τη νεανικότητα του βλέμματός σας. Με τεχνολογίες αιχμής και καλλυντικές φόρμουλες στοχευμένης δράσης, προσφέρουμε στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια όλα όσα χρειάζεται για να ανανεωθεί, καταπολεμούμε αποτελεσματικά την αφυδάτωση, τους μαύρους κύκλους, τα οιδήματα και τις ρυτίδες και δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον που θα επιτρέψει στο βλέμμα σας, να λάμψει ξανά!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας