Κυτταρίτιδα / Λιποδιάλυση

images/SOMA/kyttaritida/kyttaritida.JPG

Η κυτταρίτιδα προτιμά, δυστυχώς, τις γυναίκες. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν , αφού ταλαιπωρεί, το 90% από εμάς και μόλις το 10% των ανδρών! Το γυναικείο σώμα βλέπετε, είναι γενετικά προκαθορισμένο να ευνοεί τη δημιουργία της .  Για  παράδειγμα, στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα γόνατα έχουμε, αντί για μια, τρεις στιβάδες λίπους. Τα λιποκύτταρά μας  βρίσκονται πιο κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας  από ό,τι στους άνδρες και  έχουν διαφορετική διάταξη μέσα στον συνδετικό ιστό , με συνέπεια, όταν «γεμίζουν» με λίπος,  να αλλοιώνουν ευκολότερα τη λεία της όψη. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,  οι θηλυκές ορμόνες  μας, τα οιστρογόνα,  «γεννούν» λίπος , σε αντίθεση με την  τεστοστερόνη, την  ανδρική ορμόνη, που  «καίει» λίπος! Εκτός όμως από τις αδικίες της φύσης  υπεύθυνο για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, είναι και το σύγχρονο lifestyle που υιοθετούμε…

Διαβάστε περισσότερα

Όταν έχουμε  στρες , δεν τρεφόμαστε ισορροπημένα, πίνουμε και καπνίζουμε, κάνουμε καθιστική ζωή και δεν ασκούμαστε, το δέρμα μας υποφέρει. Η μικροκυκλοφορία γίνεται με δυσκολία, οι τοξίνες δεν αποβάλλονται , οι ίνες του συνδετικού ιστού –το κολλαγόνο και η ελαστίνη- φθείρονται και  το λίπος, αντί να μετατρέπεται σε ενέργεια, συσσωρεύεται στα λιποκύτταρα. Αυτά διογκώνονται και πιέζουν τον ήδη αδύναμο συνδετικό  ιστό  σχηματίζοντας  στην επιφάνεια της επιδερμίδας  τη χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού.  

Είναι ανίκητη η κυτταρίτιδα; Στο Art& Beauty λέμε όχι! Γνωρίζουμε καλά ότι το μυστικό για την καταπολέμησή της είναι η συστηματική και συνδυασμένη δράση : Αποσυμφόρηση της περιοχής για τη διευκόλυνση της μικροκυκλοφορίας και την αποβολή  των τοξινών. Ενεργοποίηση της διαδικασίας λιποδιάλυσης έτσι ώστε τα λιποκύτταρα να καίνε το λίπος αντί να το αποθηκεύουν. Τόνωση του συνδετικού ιστού για να ανακτήσει το δέρμα τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του .

Με τις  εξατομικευμένες θεραπείες που εφαρμόζουμε, αντιμετωπίζουμε δυναμικά την κυτταρίτιδα σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεται, με θεαματικά, άμεσα ορατά αποτελέσματα.  Οι  προηγμένες  μέθοδοι, η τεχνολογία αιχμής , τα δραστικά φυτικά & θαλάσσια εκχυλίσματα που χρησιμοποιούμε , σε συνδυασμό με εξειδικευμένες  τεχνικές  μασάζ, θα σας προσφέρουν  λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας , εντατική σύσφιξη και μείωση του τοπικού πάχους. Με μια κουβέντα, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε –ή να ξαναβρείτε- το σώμα που  ονειρεύεστε!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας