Liposlim needling

Για την επίμονη κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση στους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και την κοιλιά, δεν φταίει μόνο η συσσώρευση λίπους . Η διόγκωση των  λιποκυττάρων προκαλεί «συμφόρηση» στην περιοχή: η μικροκυκλοφορία γίνεται με δυσκολία, οι τοξίνες και τα υγρά παγιδεύονται και δεν μπορούν να αποβληθούν.  Η δυσλειτουργία αυτή κάνει τις  ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης σκληρές  και άκαμπτες και η επιφάνεια της επιδερμίδας χάνει τη σφριγηλότητά της και αποκτά ανομοιόμορφη, «καπιτονέ» όψη.

Με την καινοτόμο, μη επεμβατική θεραπεία Liposlim needling που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty καταπολεμούμε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος διευκολύνοντας τη διαδικασία λιπόλυσης, συγχρόνως όμως αντιμετωπίζουμε και την έντονη χαλάρωση, βοηθώντας το δέρμα να συνθέσει νέο, καλύτερης ποιότητας κολλαγόνο και να αναπλαστεί.

Συνδυαστική δράση: Οι μικρο-ακίδες της  Bella Medical, της ειδικής συσκευής  micro-needling που χρησιμοποιούμε, οι οποίες χάρη στο ρυθμιζόμενο μήκος τους, έχουν δυνατότητα διείσδυσης και στις  πιο βαθιές στιβάδες του δέρματος (μέχρι και 2 mm), κινούνται αυτοματοποιημένα και εισχωρούν κάθετα στις προβληματικές περιοχές προκαλώντας  νυγμούς στην επιδερμίδα. Οι ινοβλάστες αντιδρούν άμεσα στο ερέθισμα που προκαλείται από τους νυγμούς των μικρο-ακίδων και παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης , συμμετέχοντας στη φυσική επούλωση του δέρματος. Σταδιακά, ο συνδετικός ιστός αναδομείται και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της.

Οι νυγμοί όμως που προκαλούνται κατά τη διαδικασία του micro-needling, έχουν ένα επιπλέον όφελος. Λειτουργούν σαν δίοδοι, μέσω των οποίων διεισδύουν και βρίσκουν ευκολότερα το… στόχο τους, τα ενέσιμα μεσοθεραπευτικά διαλύματα που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τα ειδικά κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε στο Art & Beauty, είναι εμπλουτισμένα με δραστικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία δρουν συνεργιστικά για να αποσυμφορήσουν την περιοχή, να ενθαρρύνουν την λιπόλυση και σταδιακά, να μειώσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού και την επιδερμιδική χαλάρωση.

Εκχυλίσματα φυτών όπως  το Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba), η αγκινάρα (Artichoke, Cynara scolymus), η καφεΐνη (Caffeine) και ενεργά συστατικά όπως η L-Carnitine και το οργανικό πυρίτιο, τονώνουν τη  λεμφική κυκλοφορία και διευκολύνουν την αποβολή των τοξινών ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό προστατεύουν τις ίνες κολλαγόνου από το οξειδωτικό στρες και τη φθορά και συμβάλλουν ώστε το λίπος που συσσωρεύεται να μην αποθηκεύεται αλλά να «καίγεται».

Η βελτίωση θα αρχίσει να γίνεται ορατή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Ολοκληρώνοντας όμως τον κύκλο θεραπείας  Liposlim needling, τα αποτελέσματα δίχως άλλο, θα σας εκπλήξουν. Η επιδερμίδα θα έχει ανακτήσει τη σφριγηλότητά της, η καπιτονέ όψη θα έχει μειωθεί σημαντικά και το σώμα σας, στα επίμαχα σημεία, θα δείχνει πιο λεπτό!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας