Slim Light Tightening

Όλες γνωρίζουμε ότι η ισορροπημένη διατροφή μαζί με τη συστηματική άσκηση, είναι οι δύο βασικοί κανόνες για την απόκτηση και τη διατήρηση ενός λεπτού, σφριγηλού σώματος. Ενώ όμως παίρνουμε σχετικά εύκολα την απόφαση να κάνουμε δίαιτα, με τη γυμναστική, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειαζόμαστε χρόνο , σύστημα και επιμονή. Οι περισσότερες όμως από εμάς δεν προλαβαίνουμε να πάμε στο γυμναστήριο. Αλλά κι αν βρούμε χρόνο, συχνά , στα μέσα της… διαδρομής, μας εγκαταλείπουν οι αντοχές μας ή απλά χάνουμε το κέφι μας γιατί δεν βλέπουμε γρήγορα κάποια βελτίωση, ειδικά στα επίμαχα σημεία του σώματός μας που ζητούν επειγόντως… σύσφιξη και ανόρθωση.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λύση που υπόσχεται να δυναμώσει τους μυς και να βελτιώσει θεαματικά τη σιλουέτα μας, άκοπα, ανώδυνα και, το κυριότερο, σε πολύ λιγότερο χρόνο!

Το Slim Light Tightening που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty , είναι μια εξατομικευμένη, μη επεμβατική μέθοδος παθητικής εκγύμνασης των μυών στους γλουτούς, στους μηρούς, στο στομάχι και σε όλη την κοιλιακή περιοχή. Πραγματοποιείται με τη βοήθεια της ηλεκτροθεραπείας ενός από τα διαχρονικά και πιο επιτυχημένα όπλα των τελευταίων χρόνων για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας , που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν, ανώδυνα, ευχάριστα και σε ελάχιστο χρόνο, εντατική τόνωση και σύσφιξη, με γνώμονα πάντα την άνεση και την ασφάλειά σας.

Τα 50 προγράμματα και οι 12 διαφορετικοί τύποι ρευμάτων που διαθέτει το ειδικό μας μηχάνημα, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε τους ιδανικούς συνδυασμούς και να διαμορφώσουμε το προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης, ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες σας, την αντοχή των μυών, το σχήμα του σώματός σας αλλά και την ευαισθησία σας.

Πώς λειτουργεί: Η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του μηχανήματος στους μυς που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους, προκαλεί την σύσπασή τους, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της φυσικής άσκησης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε, μυϊκή τόνωση στην κοιλιά, στους μηρούς , στα μπράτσα και το στήθος, λιπογλυπτική στα «ψωμάκια», ανόρθωση γλουτών, και εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος. Ταυτόχρονα, με την αύξηση της ροής του αίματος και της πρόσληψης οξυγόνου στους μυς και στους παρακείμενους ιστούς, βελτιώνεται θεαματικά η υφή και η εμφάνιση της επιδερμίδας. Με… συνεργό το χρώμα: Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας μεγιστοποιούνται χάρη σε ένα πολύτιμο συνεργό, που δεν είναι άλλος από την χρωματοθεραπεία. Παράλληλα με την παθητική εκγύμναση των μυών, η επίδραση των χρωμάτων, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στην ανάπλαση των ιστών και μειώνει τον πόνο-από τον ερεθισμό του νευρικού συστήματος.

Στη διάρκεια του κύκλου των 10 περίπου συνεδριών Slim Light Tightening που προτείνουμε, θα δείτε το σώμα σας σιγά-σιγά να μεταμορφώνεται, τους μυς να δυναμώνουν και το δέρμα να ανακτά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Tip: Η μέθοδος Slim Light Tightening με τα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής, είναι ιδανική και για τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που αθλούνται γιατί συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της σωματικής απόδοσης με τον πιο ακίνδυνο τρόπο, ενδυναμώνει τους μυς και επιταχύνει την αποκατάστασή τους μετά από τραυματισμούς.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας