Βαθύς καθαρισμός

images/PROSOPO/vathys_katharismos/vathys.JPG

Είναι ίσως, η πιο παλιά θεραπεία ομορφιάς. Είναι σίγουρα, ο αμεσότερος, αποτελεσματικότερος και πιο ασφαλής τρόπος  να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και υγιή, χωρίς ατέλειες.  Το σύγχρονο lifestyle, το στρες, η ρύπανση, η μη ισορροπημένη διατροφή και βέβαια τα παιχνίδια των ορμονών, διαταράσσουν την ισορροπία της επιδερμίδας, της στερούν τη λάμψη και τη φρεσκάδα της.

Διαβάστε περισσότερα

Μια από τις συνέπειες αυτής της «ανισορροπίας» είναι και η υπερδραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων. Το περιττό σμήγμα που συσσωρεύεται και εγκλωβίζεται - μαζί με τους ρύπους και τη σκόνη- στους φραγμένους πόρους, δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη βακτηριδίων. Έτσι, πολύ συχνά εμφανίζονται μαύρα στίγματα σπυράκια και ακμή. Με τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, απομακρύνονται πρώτα τα νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την όψη της και την κάνουν να ασφυκτιά και στη συνέχεια διανοίγονται οι πόροι –με ή χωρίς ατμό- και εξάγεται το περιττό σμήγμα με τις προσεκτικές πιέσεις των ακροδαχτύλων της αισθητιακού μας. Η επιδερμίδα απαλλαγμένη από κάθε τι που τη βαραίνει γίνεται  περισσότερο δεκτική να απορροφήσει τα πολύτιμα ενυδατικά, θρεπτικά και αναπλαστικά συστατικά τόσο των εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης που ολοκληρώνουν το βαθύ καθαρισμό, όσο και των καλλυντικών που συνθέτουν την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς στο σπίτι .

Ο σωστός βαθύς καθαρισμός είναι προϋπόθεση για μια υγιή, φωτεινή, νεανική επιδερμίδα. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας, χαλαρώστε και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία επαγγελματικής περιποίησης, με υπογραφή Art&Beauty!

Συχνές ερωτήσεις για τον βαθύ καθαρισμό

Από ποια ηλικία μπορώ να αρχίσω; Ο βαθύς καθαρισμός μπορεί –ή μάλλον επιβάλλεται- να ξεκινήσει  από την εφηβεία, όταν το δέρμα, εξαιτίας των έντονων ορμονικών μεταβολών του οργανισμού, αρχίζει να αλλάζει και να εμφανίζει μαύρα στίγματα, ακμή, ανοιχτούς πόρους, λιπαρότητα κλπ. Τότε ακριβώς είναι που χρειάζεται εξυγίανση και εντατική  φροντίδα.  

Κάθε πότε μπορώ να κάνω καθαρισμό; Ένας πλήρης βαθύς καθαρισμός, πραγματοποιείται συνήθως 3-4 φορές το χρόνο, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας. Tip: Για να διατηρηθεί το καλό αποτέλεσμα περισσότερο χρόνο, είναι απαραίτητη η σωστή καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.

Κάνει για μένα; Ο βαθύς καθαρισμός είναι ευεργετικός για κάθε επιδερμίδα. Αυτό που διαφοροποιείται κάθε φορά, ανάλογα με τον τύπο της, είναι η συχνότητα με την οποία πραγματοποιείται.

Μήπως μου αφήσει σημάδια; Όχι. Η υπεραιμία που προκαλείται μετά την διάνοιξη των πόρων, είναι μια  εντελώς φυσιολογική αντίδραση του δέρματος, η οποία υποχωρεί μέσα στο πρώτο 24ωρο. Επιπλέον, στο Art&Beauty τηρούμε αυστηρότατους κανόνες υγιεινής, έτσι ώστε να αποφύγουμε ακόμα και την παραμικρή πιθανότητα ερεθισμού ή κοκκινίλας. Με τα βήματα που ακολουθούμε σχολαστικά για να προετοιμάσουμε το δέρμα να δεχτεί τον βαθύ καθαρισμό και κυρίως, με την εντατική φροντίδα καταπράυνσης και ενυδάτωσης που εφαρμόζουμε στο στάδιο της αποθεραπείας,  μπορείτε να είστε σίγουρες ότι η επιδερμίδα σας, στο τέλος της θεραπείας, θα είναι ήρεμη, καθαρή και ανανεωμένη.

Μπορώ να αποφύγω τον ατμό;  Στο Art&Beauty, ναι! Με την καινοτόμο μέθοδο Steamless cleansing που εφαρμόζουμε αποκλειστικά, η διάνοιξη των πόρων και η εξαγωγή του σμήγματος, γίνονται με την εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων, εμπλουτισμένων με ενεργά συστατικά τα οποία «ανεβάζουν»  το σμήγμα στην επιφάνεια χωρίς τη βοήθεια του ατμού, επιπλέον δε τροφοδοτούν  την επιδερμίδα με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες.

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία; Στο Art&Beauty, χωρίζουμε τον βαθύ καθαρισμό σε οκτώ στάδια από τα οποία, τα τέσσερα πρώτα προετοιμάζουν συστηματικά την επιδερμίδα να δεχτεί τη θεραπεία που ακολουθεί  αμέσως μετά, ενώ, στα τρία τελευταία στάδια, φροντίζουμε σχολαστικά για τη σωστή αποθεραπεία της, έτσι ώστε φεύγοντας, να έχετε μια λεία, καθαρή, φωτεινή επιδερμίδα!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας