Nouvelle jeunesse Soleil

Η σχέση της επιδερμίδας μας  με τον ήλιο κάθε άλλο παρά αρμονική είναι. Αρκεί να σκεφτούμε ότι για το 80% της φωτογήρανσης, δηλαδή της πρόωρης γήρανσης, ευθύνονται οι ακτίνες του! Είναι επομένως απαραίτητο, να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας και να τη θωρακίζουμε απέναντι στις σοβαρές βλάβες που προκαλεί η, κατά τα άλλα, απολαυστική ηλιοθεραπεία. Εξίσου απαραίτητο όμως είναι να τη βοηθήσουμε να επανορθώσει έγκαιρα τις φθορές της-όσες δεν καταφέραμε να αποτρέψουμε….  Αυτά ακριβώς προσφέρει η  Nouvelle Jeunesse Soleil.  Η ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία που εφαρμόζουμε στο Art& Beauty έχει διπλό ρόλο,  πριν αλλά και μετά την έκθεση στον ήλιο! Ενισχύει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας απέναντι στις ακτίνες UV και σας βοηθά να αποκτήσετε γρήγορα ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ, μετά τις διακοπές, βοηθά, το δέρμα να επανορθώσει τις αρνητικές συνέπειες της έκθεσής του στον ήλιο κι εσάς να διατηρήσετε το μπρούτζινο χρώμα σας για περισσότερο καιρό!

Nouvelle Jeunesse Soleil πριν την έκθεση στον ήλιο.

Γνωρίζετε ίσως ότι το πολυπόθητο καλοκαιρινό μαύρισμα, δεν είναι άλλο από το φυσικό όπλο που διαθέτει το δέρμα μας για να αντιμετωπίσει την ακτινοβολία UVA-UVB. Όμως, η ενεργοποίηση της μελανίνης, της ουσίας που δίνει χρώμα στα επιφανειακά κύτταρα, δεν γίνεται άμεσα. Έτσι η επιδερμίδα, στις πρώτες μέρες των διακοπών μας μένει «ακάλυπτη» και οι ελεύθερες ρίζες που «γεννούν» οι ακτίνες του ήλιου, επιτίθενται στα κύτταρά της και προκαλούν σοβαρές βλάβες, ιδίως στις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Ο συνδυασμός της πανίσχυρης αντιοξειδωτικής βιταμίνης C με το  Cellular Life Complex, το «θαυματουργό» σύμπλεγμα ανανέωσης και ανάπλασης του δραστικού ορού –gel, Nouvelle Jeunesse Soleil της Mary Cohr που χρησιμοποιούμε, δρα προληπτικά, κατά της φωτογήρανσης, ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς των κυττάρων, ενεργοποιώντας την παραγωγή μελανίνης  και  προετοιμάζοντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τις ελεύθερες ρίζες, και όλα εκείνα τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα -αφυδάτωση, απώλεια λάμψης- που προκαλεί ο ήλιος. Προγραμματίστε τη θεραπεία Nouvelle Jeunesse Soleil, λίγο πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Θα προστατέψετε  το δέρμα σας κι εκείνο θα σας χαρίσει ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα!

Nouvelle Jeunesse Soleil μετά την έκθεση στον ήλιο.

Το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών βρίσκει συνήθως το δέρμα μας ταλαιπωρημένο, έστω κι αν κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το προστατέψουμε. Η αφυδάτωση από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, κάνει πιο έντονες τις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας και την όψη της θαμπή και άτονη, ενώ, στις βαθύτερες στιβάδες της η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ήδη προκαλέσει φθορές οι οποίες, αν δεν αντιμετωπιστούν, σύντομα θα γίνουν ορατές με την εμφάνιση ρυτίδων, δυσχρωμιών και χαλάρωσης. Με την ειδική θεραπεία Nouvelle Jeunesse Soleil μπορούμε να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να  κάνει μια νέα αρχή! Να επανορθώσει άμεσα τις ορατές αλλά και τις αόρατες βλάβες, πριν αυτές κάνουν έντονη την παρουσία τους και να  διατηρήσει το μαύρισμά της για περισσότερο καιρό.   

Χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα, τα δραστικά συστατικά και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε σε κάθε στάδιο της θεραπείας, η αφυδατωμένη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, επιταχύνεται η επανόρθωση των φθορών που έχουν προκαλέσει οι ελεύθερες ρίζες, παράγονται νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και αποτρέπεται ο σχηματισμός κηλίδων.

Μια μόλις θεραπεία  Nouvelle Jeunesse Soleil και η επιδερμίδα σας θα … ξεχάσει την καλοκαιρινή της ταλαιπωρία! Θα ανακτήσει άμεσα την απαλότητα, τη λάμψη και την ελαστικότητά της και, ενισχυμένη εκ των έσω, θα καταφέρει να διατηρήσει το μαύρισμά της, για αρκετό καιρό μετά το τέλος των διακοπών…

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας