Μακιγιάζ - Φρύδια- Βλεφαρίδες

images/PROSOPO/Makigiaz/makigiaz.jpg

Επιδερμίδα βελούδινη, ζυγωματικά τονισμένα, μάτια μεγάλα, εκφραστικά, χείλη σαρκώδη, αισθησιακά. Ακόμα κι όταν η φύση μας έχει προικίσει με τα πιο όμορφα, τα πιο αρμονικά χαρακτηριστικά, δύσκολα αντιστεκόμαστε στο παιχνίδι της μεταμόρφωσης… Η τέχνη του μακιγιάζ είναι αυτή που, άλλοτε με το φως και τη σκιά κι άλλοτε με τα χρώματα και τις υφές, θα μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε τις τάσεις της μόδας, να υπογραμμίσουμε τα δυνατά μας σημεία, να κρύψουμε τις ατέλειες. Η τέχνη του μακιγιάζ είναι δίπλα μας για να ομορφαίνει καθημερινά, με απλές πινελιές, την εικόνα μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές στη ζωή μας, που θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να εντυπωσιάσουμε, να είμαστε μοναδικές. Και για να το καταφέρουμε, χρειαζόμαστε την βοήθεια ενός ειδικού…

Διαβάστε περισσότερα

Στο Art & Beauty, γνωρίζουμε καλά την τέχνη του μακιγιάζ. Κι επειδή για εμάς, κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό, τα looks που δημιουργούμε, δεν είναι μόνο άψογα αλλά και απόλυτα εξατομικευμένα έτσι ώστε να αναδεικνύουν τα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά!

Στο Art & Beauty, πριν επιλέξουμε το look ,τα χρώματα ή τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε, αναλύουμε το προφίλ του προσώπου σας (τις γωνίες, το σχήμα των ματιών, τον τόνο της επιδερμίδας, το χρώμα των μαλλιών…) και βρίσκουμε, ακολουθώντας πάντα με τις τάσεις της μόδας, το μακιγιάζ εκείνο που κολακεύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας και ταιριάζει με την περίσταση αλλά και με το προσωπικό σας στιλ.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας