Γνωρίστε μας

H ανακάλυψη του καινούργιου ανέκαθεν με ενθουσίαζε. Με συγκινούσαν οι προκλήσεις, η επαφή με τους ανθρώπους, η προσφορά και περισσότερο από κάθε τι, η δημιουργία. Στην ενασχόλησή μου με την τέχνη της ομορφιάς, εδώ και 21 χρόνια, μέσα από το πρότυπο κέντρο αισθητικής «Art&Beauty», βρήκα όλα αυτά που αναζητούσα, γιατί

  • Με ενθουσιάζει η ιδέα να ανοίγω προσωπικό διάλογο με τους ανθρώπους και να τους βοηθώ να ανακαλύψουν την πιο όμορφη εκδοχή τoυ εαυτού τους.
  • Βρίσκω συναρπαστικό το πώς η ομορφιά αποκτά διαφορετική υπόσταση ανάλογα με το χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.
  • Συγκινούμαι όταν η ομορφιά γίνεται το όπλο για ξανακερδίσει κάποιος τη χαμένη του αυτοεκτίμηση, τη σιγουριά για τον εαυτό του, το χαμόγελό του.
  • Αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση όταν η φροντίδα που προσφέρω, δημιουργεί χαρούμενους ανθρώπους…

…γιατί στο «Art&Beauty», ανακαλύπτω καθημερινά πως η ομορφιά ΕΙΝΑΙ δημιουργία!

Art & Beauty σημαίνει…

Τεχνογνωσία

Προσεγγίζουμε εξατομικευμένα και εις βάθος τις ανάγκες των πελατών μας. Παρακολουθούμε την κλινική εικόνα του δέρματος τους και εφαρμόζουμε τις ενδεδειγμένες θεραπείες, με την εγγύηση επιστημονικής κατάρτισης και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρουμε τις συμβουλές μας για τη σωστή φροντίδα στο σπίτι και συστήνουμε τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα. Στόχος μας ,πάντα, να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες ομορφιάς κάθε γυναίκας και άντρα.

Ποιότητα & Ασφάλεια

το Art & Beauty λειτουργεί σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ΕΝ ISO 9001:08 από το έτος 2010.

Δράσεις

Αποτελούμε μέλος του Δικτύου Εθελοντών Κοινωνικής Αισθητικής (Δ.Ε.Κ.Α.) με τελευταία μας μεγάλη δράση, τη συμμετοχή μας σε εκτενή έρευνα στο ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Η έρευνα διεξήχθη υπό την επίβλεψη επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την βαθιά συμβολή της αισθητικής φροντίδας και του αγγίγματος στην ψυχολογία των ασθενών.

Πρωτοβουλίες

Αποτελούμε ιδρυτικό στέλεχος του δικτύου πιστοποιημένων κέντρων αισθητικής και ευεξίας SkinCare Experts που δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, με στόχο τη διασφάλιση της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών αισθητικής για το καταναλωτικό κοινό.

Ευαισθησία

Αφουγκραζόμαστε τις δυσκολίες των καιρών και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του καταναλωτικού μας κοινού παρέχοντας ειδικές τιμές για νέους καθώς και ελκυστικά πακέτα προσφορών.

Συνέπεια

21 χρόνια αφοσίωσης στην υγεία ,την ευεξία, στην «Τέχνη της Ομορφιάς». 21 χρόνια διαρκούς συμπόρευσης με την εξελιγμένη αισθητική και κοσμητολογία. 21 χρόνια συνεχίζουμε τη διαδρομή μας χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας