Beta Peel

Το τέλος της εφηβείας δεν σηματοδοτεί πάντα και το τέλος της ακμής.  Τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες, μολονότι βρίσκεται στην τρίτη ή τέταρτη δεκαετία της ζωής της, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τα σπυράκια, τους φραγμένους πόρους, τα μαύρα στίγματα και τις  φλεγμονές,  όπως και μια 16χρονη! Οι αιτίες που πυροδοτούν την υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, είναι συνήθως, οι διακυμάνσεις των ορμονών, οι τοξίνες που συσσωρεύονται από το στρες, τη μη ισορροπημένη διατροφή και τις κακές μας συνήθειες, αλλά και τα ακατάλληλα καλλυντικά που συχνά επιλέγουμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Το πρόβλημα με την ακμή των ενηλίκων είναι ότι δεν υποχωρεί εύκολα , ούτε της ταιριάζουν οι συνηθισμένες συνθέσεις που «μαραίνουν» τα σπυράκια των εφήβων. Απαιτεί  τη λήψη δραστικότερων μέτρων που θα καταπολεμήσουν άμεσα τα ορατά σημάδια, θα περιορίσουν τους ερεθισμούς και σταδιακά, θα ξαναφέρουν την επιδερμίδα στον… ίσιο δρόμο.

Το Medik8 betaPeel , η  ειδικά σχεδιασμένη  θεραπεία που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty , αντιμετωπίζει συγχρόνως και τις τρεις μορφές ατελειών που χαρακτηρίζουν το προβληματικό, με τάση ακμής δέρμα: τους φραγμένους πόρους, τους φαγέσωρες (μαύρα στίγματα) και τη φλεγμονή.  Η δράση της μάλιστα δεν αφορά μόνο το πρόσωπο αλλά και τα σημεία του σώματος (ντεκολτέ, πλάτη) που παρουσιάζουν ανάλογα προβλήματα.

To betaPeel στοχεύει  τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος: Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα μεταφοράς βραδείας αποδέσμευσης (Time Release)  που διαθέτουν οι  φόρμουλες της Medik8 , τα απολεπιστικά συστατικά  του απομακρύνουν σταδιακά και ομοιόμορφα τα νεκρά κύτταρα,  καθαρίζουν τους πόρους και συγχρόνως προστατεύουν  την επιδερμίδα από τις φλεγμονές , μειώνοντας  έτσι τις εξάρσεις ακμής και  τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων.

Το ενισχυμένο διάλυμα της Medik8 που χρησιμοποιούμε, περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από οξέα φρούτων ΑΗΑ, ΒΗΑ και αντιβακτηριδιακών ουσιών με αποδεδειγμένη συνεργιστική δράση κατά των ατελειών και της ακμής. Από το μοναδικό αυτό κοκτέιλ, δεν λείπει φυσικά το συστατικό σταρ στη φροντίδα της ακνεϊκής επιδερμίδας . Ο λόγος για το Σαλικυλικό οξύ,  ένα ήπιο κερατολυτικό συστατικό της ομάδας των β- υδροξυ-οξέων ( BHA),  το οποίο λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και επανορθωτικά. Κατορθώνει να διεισδύει στους φραγμένους πόρους και να τους εξυγιαίνει  απελευθερώνοντας το σμήγμα, ενώ με την εύκολη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της επιδερμίδας και αποτρέπει τις φλεγμονές .  Τη δράση του συμπληρώνει το Αζελαϊκό οξύ ένας αντιβακτηριδιακός παράγοντας, ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση του Propionibacterium acnes , του βακτηρίου που ευθύνεται για την φλεγμονώδη ακμή.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία betaPeel , ενώ ο ερεθισμός που προκαλεί στην επιδερμίδα είναι ελάχιστος και ο χρόνος αποθεραπείας σχεδόν μηδενικός. Σ’ αυτό συμβάλλουν, τόσο οι φόρμουλες χαμηλού pH των προϊόντων της Medik8,  οι οποίες δημιουργούν ένα ανεκτικό όξινο περιβάλλον στο δέρμα για βαθύτερη διείσδυση και δράση των δραστικών ουσιών, όσο και η κατάλληλη προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από κάθε θεραπεία. Το ειδικό Light Peel που προηγείται  του δραστικού διαλύματος betaPeel  ,  λειτουργεί ως τεστ ανεκτικότητας,  ενώ  το Peel Booster, ένα serum εμπλουτισμένο με βιταμίνες, που χρησιμοποιούμε στο τέλος της θεραπείας καταπραΰνει την επιδερμίδα και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα του peeling.

Ολοκληρώνοντας την θεραπεία, τα σημάδια που μαρτυρούν ένα προβληματικό δέρμα έχουν σβήσει,  ο κίνδυνος να ταλαιπωρηθείτε στο μέλλον από  εξάρσεις ακμής έχει μειωθεί σημαντικά και η επιδερμίδα σας  έχει αποκτήσει επιτέλους καθαρή, αψεγάδιαστη όψη!

*Τα cosmeceuticals (φαρμακοκαλλυντικά) της Medik8 που χρησιμοποιούμε σε όλες τις θεραπείες μας, είναι ενισχυμένα διαλύματα προηγμένης τεχνολογίας, συσκευασμένα σε μονοδόσεις για να διατηρούνται αναλλοίωτα τα συστατικά τους και να προστατεύονται από την οξείδωση. Είναι προϊόντα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, με χαμηλό pH, χωρίς paraben και με μηδενική προσθήκη συντηρητικών.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας