Θαλασσοθεραπεία

Μπορεί η θαλασσοθεραπεία για αισθητικούς αλλά και ιατρικούς λόγους, να έγινε ευρέως γνωστή τον 20ο αιώνα, στη Γαλλία αρχικά και μετά σε όλη την Eυρώπη, όμως ο πρώτος που αναγνώρισε τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού ήταν ο Iπποκράτης! Λόγω της πλούσιας σύστασής του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όμοια με αυτά που βρίσκονται στο αίμα μας, το θαλασσινό νερό και τα προϊόντα του- πλαγκτόν, λάσπη και φύκια- χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, στη σύγχρονη θαλασσοθεραπεία για την αντιμετώπιση σύγχρονων "ασθενειών" όπως είναι το άγχος και η υπερκόπωση, για την τόνωση του οργανισμού και βέβαια για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της κυτταρίτιδας.

Στο Art & Beauty μπορείτε να απολαύσετε μια αναζωογονητική θεραπεία με λάσπη που προέρχεται από τη Νεκρά θάλασσα. Σ’ αυτή τη μοναδική γωνιά του κόσμου, η περιεκτικότητα του νερού σε θρεπτικά συστατικά- μέταλλα και ιχνοστοιχεία- είναι 150 φορές υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη θάλασσα. Χάρη στην ιδιότητα της λάσπης, που αγκαλιάζει όλο το σώμα, να συγκρατεί θερμότητα, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και τα ευεργετικά συστατικά, διεισδύουν σε βάθος, προσφέροντας εντατική θρέψη και τόνωση στο δέρμα. Επιπλέον, το body wrap με την πολύτιμη αυτή λάσπη, έχει και μυοχαλαρωτική δράση, που θα σας ανακουφίσει από τους πόνους των αρθρώσεων, θα διώξει το στρες και θα σας ξεκουράσει…

Εκεί όμως που η θαλασσοθεραπεία θα σας προσφέρει σημαντικά οφέλη, είναι στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα φύκια. Με συγκεντρώσεις σε θρεπτικά συστατικά 50.000 φορές υψηλότερες από ό, τι το ίδιο το θαλασσινό νερό , έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι θεραπείες με φύκια, συμβάλλουν στην ταχύτερη απώλεια βάρους, στη σύσφιξη των ιστών και στη δραστική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα. Στις εξατομικευμένες θεραπείες σώματος που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, τα επιλεγμένα είδη φυκιών που χρησιμοποιούμε - ανάλογα με το χρώμα τους έχουν και διαφορετικές ιδιότητες- θα απολεπίσουν σε βάθος, θα οξυγονώσουν και θα συσφίξουν το δέρμα ενώ παράλληλα, θα διεγείρουν τον μεταβολισμό -έτσι ώστε ο οργανισμός να κάνει περισσότερες καύσεις- συμβάλλοντας αποφασιστικά όχι μόνο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και στην απώλεια βάρους!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας