Skin Stretching Needling

Με λίγα ή περισσότερα κιλά, με τακτικές ή … αραιότερες επισκέψεις στο γυμναστήριο, η αλήθεια είναι ότι η επιδερμίδα, με τον καιρό, χάνει την ελαστικότητα και το νεανικό της σφρίγος και δείχνει να …περισσεύει, ιδιαίτερα στους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα και την κοιλιά. Αυτές οι επιφανειακές αλλά αντιαισθητικές πτυχώσεις της , μας εμποδίζουν να φορέσουμε το «μικρό μαύρο φόρεμα» που τόσο μας αρέσει και μας αναγκάζουν να κρύβουμε το σώμα μας, ακόμα κι όταν βρισκόμαστε στην παραλία.

Δεν υπάρχει όμως λόγος να καταπιέζεστε άλλο! Στο Art&Beauty, έχουμε τον τρόπο να … «τεντώσουμε» τη χαλαρή επιδερμίδα και να σας χαρίσουμε το σώμα που ονειρεύεστε!

Ο δικός μας τρόπος λέγεται Skin Stretching Needling και είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία micro-needling, που δρα αναπλαστικά και σε βάθος, για να προσφέρει εντατική σύσφιξη στην επιδερμίδα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες! Αυτό που κάνει τη θεραπεία μας μοναδική είναι ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας με δραστικά συστατικά που εξασφαλίζουν βέλτιστο αποτέλεσμα…

Σύσφιξη σε …1,2,3 βήματα!

  • Η θεραπεία μας ξεκινά με ένα βήμα προετοιμασίας που δεν είναι άλλο από ένα κοκτέιλ με οξέα φρούτων. Εκτός από την απολεπιστική τους δράση- λειαίνουν την επιδερμίδα διευκολύνοντας την απομάκρυνση των νεκρών επιφανειακών κυττάρων της-, τα οξέα φρούτων διεγείρουν τη σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs) των πολύτιμων δομικών πρωτεϊνών που συμβάλλουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού των κυττάρων και στην προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
  • Στο δεύτερο βήμα της θεραπείας αναλαμβάνει δράση το Bella Medical. Η ειδική συσκευή micro-needling που χρησιμοποιούμε είναι εξοπλισμένη με μικροβελόνες οι οποίες εισέρχονται στην επιδερμίδα κάθετα, έτσι ώστε ο πόνος να ελαχιστοποιείται. Οι μικροσκοπικές οπές που προκαλούν οι νυγμοί των μικροβελονών , αντιμετωπίζονται από τον οργανισμό σαν «μικροτραυματισμοί». Για να τους επουλώσει, διεγείρει ταχύτατα τους μηχανισμούς επούλωσης των κυττάρων παράγοντας νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η διαδικασία αυτόλογης ανάπλασης της επιδερμίδας!
  • Το Skin Stretching Needling ολοκληρώνεται με ένα τρίτο , εξίσου σημαντικό βήμα, την τροφοδοσία των βαθύτερων στιβάδων της επιδερμίδας -μέσα από τα «κανάλια» που έχουν ανοίξει προηγουμένως οι νυγμοί των μικροβελονών-, με τα συστατικά ενός ειδικού μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ. Το κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε είναι εμπλουτισμένο με δραστικές ουσίες , όπως είναι οι βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και βέβαια το DMAE (Διμεθυλ-αιθανολαμίνη). Η συσφιγκτική αυτή ένωση, βοηθά στη διατήρηση της καλής ποιότητας των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αποκαθιστά τις φθορές τους και ενθαρρύνει την παραγωγή νέων, προσφέροντας στο δέρμα ελαστικότητα, λεία υφή ορατό αποτέλεσμα lifting!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας