Age Peel

Το δέρμα είναι μια πολύτιμη «πανοπλία» σχεδιασμένη να προστατεύει τα ζωτικά μας όργανα από το εξωτερικό περιβάλλον. Στην πρώτη γραμμή άμυνας,  βρίσκεται η κερατίνη στιβάδα  της επιδερμίδας , ένα συμπαγές τείχος φτιαγμένο από 15-20 σειρές νεκρών κυττάρων που καλύπτει  την επιφάνειά της.  Στο νεανικό δέρμα, τα κερατινοκύτταρα  αποβάλλονται καθημερινά  και τη θέση τους παίρνουν νέα.  Μεγαλώνοντας όμως οι ρυθμοί ανανέωσης πέφτουν και τα κύτταρα απομακρύνονται όλο και πιο αργά, με συνέπεια η επιδερμίδα να δείχνει θαμπή, ανομοιόμορφη, τραχιά και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες της να διαγράφονται εντονότερα.

Το Age Peel , η εξατομικευμένη αντιγηραντική θεραπεία peeling με οξέα, που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty, θα απαλύνει  λεπτές γραμμές ,ρυτίδες και ατέλειες από πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και θα αφήσει την επιδερμίδα σας λεία, λαμπερή και ανανεωμένη.

Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα μεταφοράς βραδείας αποδέσμευσης (Time Release)  που διαθέτουν οι  φόρμουλες της Medik8 , τα απολεπιστικά συστατικά  του Age Peel δρουν τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος: Απομακρύνουν σταδιακά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και συγχρόνως ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό, ενθαρρύνοντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το ενισχυμένο διάλυμα της Medik8 που χρησιμοποιούμε,  είναι ένας «έξυπνος» συνδυασμός από οξέα φρούτων ΑΗΑ και ΡΗΑ. Δύο από αυτά, κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο: το L-Mandelic acid , είναι ένα ήπιο αλλά αποτελεσματικό α-υδροξυοξύ  (ΑΗΑ) που απολεπίζει και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χωρίς να προκαλεί ερυθρότητα στην επιδερμίδα. Τη δράση του ενισχύει το Lactobionic acid, ένα εξίσου ήπιο, πολυ-υδροξύ οξύ (ΡΗΑ), το οποίο, επιπλέον, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση .

Αυτό όμως που κάνει το Age Peel μοναδικό, δεν είναι μόνο ο συνδυασμός οξέων φρούτων,  που συμπληρώνουν το ένα τη δράση του άλλου και προσφέρουν  αποτελέσματα άμεσα ορατά.  Είναι και η χρονοεξαρτώμενη δράση του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Age Peel μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο επιθετικό, ανάλογα με το χρόνο παραμονής του διαλύματος στην επιδερμίδα. Η ιδιότητα αυτή μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία, να προσαρμόσουμε δηλαδή τον χρόνο εφαρμογής, στον δικό σας τύπο δέρματος και στις δικές σας ανάγκες.

 Μοναδική, τέλος, είναι και  η απόλυτη ασφάλεια του Age Peel, καθώς δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και μειώνει στο ελάχιστο την ερυθρότητα και το χρόνο αποθεραπείας της.

Από την  προετοιμασία της  επιδερμίδας με το ειδικό Light Peel, που λειτουργεί ως τεστ ανεκτικότητας, πριν από την εφαρμογή του δραστικού διαλύματος, ως το Peel Booster, το ειδικό «βιταμινούχο» serum που μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα του peeling , το Age Peel είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει δράση στο μάξιμουμ και ενόχληση στο μίνιμουμ. Γι αυτό, στο Art&Beauty μπορούμε να σας εγγυηθούμε  ότι τελειώνοντας, τίποτα στο δέρμα σας δεν θα «προδίδει» ότι έχει μόλις δεχτεί μια τόσο ισχυρή θεραπεία. To μόνο που θα δείτε στον καθρέφτη σας θα είναι ένα πρόσωπο λαμπερό, ήρεμο, αληθινά ανανεωμένο και σίγουρα πιο νεανικό!

*Τα cosmeceuticals (φαρμακοκαλλυντικά) της Medik8 που χρησιμοποιούμε σε όλες τις θεραπείες μας, είναι ενισχυμένα διαλύματα προηγμένης τεχνολογίας, συσκευασμένα σε μονοδόσεις για να διατηρούνται αναλλοίωτα τα συστατικά τους και να προστατεύονται από την οξείδωση. Είναι προϊόντα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, με χαμηλό pH, χωρίς paraben και με μηδενική προσθήκη συντηρητικών.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας