Bella Needling

Οι  πανάδες, δεν έχουν ηλικία. Για την πρόωρη εμφάνισή τους μπορεί να ευθύνονται τα γονίδιά μας, οι ορμόνες με τις διακυμάνσεις τους και, πάνω απ’ όλα,  οι ακτίνες  του ήλιου. Μεγαλώνοντας, έρχονται να προστεθούν στις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας και να «λεκιάσουν» τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που είχε παλιά. Υπάρχει άραγε τρόπος  να αντιμετωπίσουμε  τις δυσχρωμίες-και σφαιρικά, όλα τα ορατά σημάδια του χρόνου- να προλάβουμε τη δημιουργία νέων και συγχρόνως να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να αναζωογονηθεί; 

Στο Art&Beauty έχουμε βρει τον ιδανικό τρόπο να «σβήσουμε» τις πανάδες και ταυτόχρονα, να ανανεώσουμε εκ των έσω την επιδερμίδα και να διατηρήσουμε την ομορφιά της σε βάθος χρόνου. Λέγεται Bella Needling μια εξατομικευμένη θεραπεία.  

Τι είναι το Bella Needling; Μια μη επεμβατική αντιγηραντική θεραπεία  λεύκανσης που σχεδιάζουμε με βάση τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας. Τα οφέλη που προσφέρει είναι διπλά: Εντατική αναπλαστική δράση χάρη στο micro-needling που εφαρμόζουμε και καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης, χάρη στα εξατομικευμένα  κοκτέιλ μεσοθεραπείας  που χρησιμοποιούμε.  

Πώς; Αρχικά, οι  νυγμοί, δηλαδή οι μικροσκοπικές οπές που προκαλούν με το πέρασμά τους στην επιφάνεια της επιδερμίδας, οι μικροβελόνες της ειδικής συσκευής, εκλαμβάνονται από τον οργανισμό σαν «μικροτραυματισμοί». Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη διέγερση των μηχανισμών επούλωσης  των κυττάρων με την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με άλλα λόγια, πυροδοτούμε την διαδικασία αυτόλογης ανάπλασης της επιδερμίδας!

Στη δεύτερη φάση της θεραπείας μας,  με το ειδικό μεσοθεραπευτικό κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε, τροφοδοτούμε την επιδερμίδα με ενεργά  συστατικά που μειώνουν τη δράση της τυροσινάσης (το ένζυμο που συμμετέχει στην παραγωγή μελανίνης).  Συγχρόνως, η συνέργεια τριών πολύτιμων βιταμινών, της Α, της  E και κυρίως της C, μειώνει την έκκριση μελανίνης, αποκαθιστά την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας και  την προστατεύει από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών, μια από τις βασικότερες αιτίες σχηματισμού πανάδων στην επιφάνειά της. Η δράση τους δε υπερπολλαπλασιάζεται γιατί τα «κανάλια» που έχουν ανοίξει προηγουμένως οι νυγμοί των μικροβελονών, επιτρέπουν τη διείσδυση του διαλύματος στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Από συνεδρία σε συνεδρία, η βελτίωση της όψης της επιδερμίδας σας είναι θεαματική! Οι πανάδες απαλύνονται, η φωτεινότητα της χροιάς επανέρχεται και σταδιακά το πρόσωπό σας ξαναβρίσκει τη νεανική του σφριγηλότητα και ζωντάνια!

 

Bella info: Όπως έχει αποδειχθεί από κλινικές μελέτες, το σύστημα Bella Medical που ακολουθούμε για το micro-needling είναι εξίσου αποτελεσματικό με δημοφιλείς θεραπείες, όπως είναι το laser CO2, ή το Fraxel, στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών και των ρυτίδων.  Χάρη δε στις εξαιρετικά λεπτές μικροβελόνες που διαθέτει , σε συνδυασμό με την κάθετη είσοδό τους στην επιδερμίδα  και την ταχύτατη κίνησή τους, η ενόχληση στη διάρκεια της θεραπείας είναι ανεπαίσθητη.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας