Endodermology

Οι ορμόνες μας, η  κληρονομικότητα, οι κακές διατροφικές μας συνήθειες , η κατακράτηση υγρών, η καθιστική ζωή μπροστά στον υπολογιστή , είναι μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία της κυτταρίτιδας, ενός αισθητικού προβλήματος που μας απασχολεί σοβαρά γιατί παραμορφώνει την εικόνα μας  και μερικές φορές μας κάνει να νιώθουμε άβολα για το σώμα μας…  Η αντιμετώπισή της απαιτεί συνδυαστικές κινήσεις. Δεν αρκεί μόνο να αλλάξουμε συνήθειες στην καθημερινότητά μας, να ασκηθούμε ή να κάνουμε δίαιτα. Χρειάζεται να δράσουμε και τοπικά: Να βοηθήσουμε το δέρμα να βελτιώσει τις λειτουργίες του και  να επανορθώσει τις φθορές του, έτσι ώστε η επιφάνειά του να πάψει να θυμίζει τη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. …

Αυτό ακριβώς προσφέρει η ενδοδερμολογία, μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές της ιατρικής αισθητικής που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty  . Αν και μη επεμβατική μέθοδος, αντιμετωπίζει δραστικά και με απόλυτη ασφάλεια, την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, ενώ συγχρόνως σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το στρες!

Πώς δρα;  Η θεραπεία μας πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας κυλινδρικής κεφαλής ελεγχόμενης πίεσης και αναρρόφησης με την οποία ασκούμε στο δέρμα μηχανικές μαλάξεις, εν τω βάθει, από τα πέλματα των ποδιών και προς τα πάνω, εστιάζοντας στους λεμφοσταθμούς του σώματος και σε αδρανείς, επίμονες κυτταριτιδικές ζώνες.  Η κινητοποίηση των ιστών από το έντονο μηχανικό μασάζ, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, μειώνει τη φλεγμονή, τονώνει τη λειτουργία των ινοβλαστών που παράγουν το κολλαγόνο και ενθαρρύνει τη λιποδιάλυση σε εστιασμένα σημεία του σώματος (μηρούς, γλουτούς κλπ).  

Επιπλέον, ενισχύουμε τη διαδικασία λεμφικής αποσυμφόρησης με την προσθήκη ενός εξειδικευμένου προϊόντος , εμπλουτισμένου με υαλουρονιδάση, ένα ένζυμο που δρα ενάντια στην κατακράτηση υγρών.

Με την πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού και την ενίσχυση της εσωτερικής δομής των ιστών των κυττάρων, το αποτέλεσμα  γίνεται ορατό και στην επιφάνεια. Σταδιακά, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος μειώνονται αισθητά,  οι γλουτοί ανορθώνονται, το δέρμα αποκτά σφριγηλή και ελαστική όψη και η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται εντυπωσιακά.

Η συμβουλή μας. Η ενδοδερμολογία είναι μια θεραπεία που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας  εφαρμογή. Για να έχουν όμως μακροχρόνια διάρκεια, είναι απαραίτητο να … βοηθήσετε κι εσείς, συνδυάζοντάς την με κατάλληλη καλλυντική φροντίδα , διατροφή φτωχή σε λιπαρά και συστηματική άσκηση.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας