Glow Mesotherapy

Η αντιμετώπιση  των δυσχρωμιών είναι ένα πραγματικά δύσκολο στοίχημα. Κι αυτό γιατί, οι ορατές  μελαγχρωματικές βλάβες, οι αντιαισθητικές πανάδες και οι κηλίδες που σχηματίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας,  με τη «βοήθεια» του ήλιου, του χρόνου ή των ορμονών,  είναι μόνο η… κορυφή του παγόβουνου. Το πρόβλημα ξεκινά βαθύτερα, στη βασική στιβάδα, εκεί όπου βρίσκεται το… εργοστάσιο μελανίνης, τα μελανινοκύτταρα.  Δεν αρκεί επομένως  να  «σβήσουμε» τις πανάδες. Χρειάζεται να επεμβαίνουμε και να περιορίζουμε την παραγωγή της- η μελάγχρωση είναι μια συνεχής διαδικασία-έτσι ώστε η επιδερμίδα να ανακτήσει και, το κυριότερο, να διατηρήσει τη λάμψη και την ομοιομορφία της, για καιρό.

Η Glow Mesotherapy, η  αντιγηραντική θεραπεία λεύκανσης που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty,   προσφέρει ορατά αποτελέσματα και για μεγάλη χρονική περίοδο, γιατί  το Radiance cocktail , το ειδικό κοκτέιλ συστατικών που χρησιμοποιούμε στη μεσοθεραπεία, δρα και στα δύο επίπεδα: Στη βασική στοιβάδα , μειώνει την παραγωγή μελανίνης από τα μελανινοκύτταρα, ενώ  στην κερατίνη στοιβάδα, ενεργοποιεί την ταχύτερη απομάκρυνση των κυττάρων  τα οποία είναι «εμποτισμένα»  με μελανίνη.

A.C.E: Όλες μαζί, μπορούν … περισσότερα

Η αποτελεσματικότητα της εξειδικευμένης αντιγηραντικής μεσοθεραπείας κατά της υπερμελάγχρωσης, οφείλεται στον έξυπνο συνδυασμό των ενεργών συστατικών του Radiance cocktail .  Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες, οι αυξητικοί παράγοντες και τα βιομιμητικά πεπτίδια που περιέχει, διεισδύουν με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού «πιστολιού» που χρησιμοποιούμε,  κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας και δρώντας συνεργιστικά, επαναφέρουν  άμεσα τη φωτεινότητα, τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, περιορίζουν τις ατέλειες και την αναζωογονούν. Σταδιακά, όσο προχωρούν οι συνεδρίες, μειώνουν τη δράση της τυροσινάσης (το ένζυμο που μεσολαβεί στην παραγωγή μελανίνης) και της alpha-MSH (η ορμόνη που ενεργοποιεί τα μελανινοκύτταρα) κατορθώνοντας να  αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των πανάδων στη ρίζα του.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Radiance cocktail, κρατούν τρεις πολύτιμες βιταμίνες, η Α, η  C και η Ε.

  1. Η βιταμίνη Α ή ρετινόλη, δικαίως θεωρείται «βασίλισσα» της αντιγήρανσης. Χάρη στην ιδιότητά της να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης και να ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την παραγωγή κολλαγόνου, επανορθώνει τις  βλάβες του δέρματος από περιβαλλοντικούς παράγοντες, λειαίνει την επιδερμίδα και απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Συγχρόνως, δρα προληπτικά, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, βασική αιτία πρόωρης γήρανσης, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης και διατηρεί την επιδερμίδα  απαλή και ελαστική.
  2. H βιταμίνη C εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες πριν προλάβουν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή στην επιδερμίδα. Διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της και αναστέλλει τη δράση της α-τυροσινάσης- το ένζυμο που συμμετέχει στην παραγωγή μελανίνης- περιορίζοντας έτσι τον σχηματισμό πανάδων. Ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επιδιόρθωσης των κυττάρων και συμβάλλει καθοριστικά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τέλος, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, αποτρέπει την αφυδάτωση και χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα .
  3. Η πιο γνωστή ιδιότητα της βιταμίνης Ε είναι η ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση. Η εφαρμογή της έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τις πρωτεΐνες των κυττάρων από την οξείδωση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, έχει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση και αποτρέπει την αφυδάτωση  συγκρατώντας τα αποθέματα υγρασίας στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Είναι σπουδαία η παρουσία της στο cocktail καθώς σταθεροποιεί τη ρετινόλη (βιταμίνη A) και ενισχύει σημαντικά τη δράση της βιταμίνης C.

Κοινός παρονομαστής και στις 3 βιταμίνες είναι βέβαια η αντιοξειδωτική τους δράση. Όταν δε συνυπάρχουν και συνεργάζονται, όπως συμβαίνει στο κοκτέιλ μεσοθεραπείας που χρησιμοποιούμε, τότε η προστασία πολλαπλασιάζεται και η επιδερμίδα θωρακίζεται με τον καλύτερο τρόπο -και για καιρό-, απέναντι στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, την πρόωρη γήρανση και τις δυσχρωμίες.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας