Σύσφιξη χεριών (μπράτσα)

Κάποιοι λένε πως η φύση έχει προνοήσει ώστε το γυναικείο μπράτσο να είναι εφοδιασμένο με περισσότερα λιποκύτταρα για να μπορεί η μητέρα να έχει μια μαλακή και ασφαλή αγκαλιά για το μωρό της , την ώρα του θηλασμού. Με το πέρασμα όμως του χρόνου και με «συνένοχους» την απουσία σωματικής άσκησης και πιθανώς, τα παραπανίσια κιλά, το φυσικό αυτό πλεονέκτημα μετατρέπεται σε ενοχλητικό ψεγάδι. Το πρόβλημα ξεκινά με τον τρικέφαλο μυ , ο οποίος δύσκολα ασκείται- έστω κι αν τα χέρια μας βρίσκονται σε διαρκή κίνηση- με αποτέλεσμα, σταδιακά να αποδυναμώνεται. Σε συνδυασμό με την παρουσία συσσωρευμένου λίπους και με τη βαρύτητα που οδηγεί σε επιδερμική χαλάρωση, τα μπράτσα «κρεμάνε» -ιδιαίτερα στο κάτω μέρος τους- προκαλώντας ένα οπτικά αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Η επαναφορά της σφριγηλότητας στην περιοχή των μπράτσων είναι ένας δύσκολος στόχος. Δεν είναι όμως ακατόρθωτος!

Στο Art & Beauty, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, επιλέγουμε τον ιδανικό συνδυασμό εξατομικευμένων θεραπειών μυϊκής ενδυνάμωσης και επιδερμικής σύσφιξης που θα σας προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατόν χρόνο. Ας δούμε λοιπόν τις θεραπείες μας:

Ηλεκτροθεραπεία: Μια δοκιμασμένη τεχνική ενεργοποίησης των τρικέφαλων, που επιτυγχάνει εν τω βάθει μυϊκή τόνωση. Τα ειδικά προγράμματα ηλεκτροθεραπείας που εφαρμόζουμε-ένας συνδυασμός ποικίλων τύπων ρευμάτων - δρουν στο επίπεδο των μυϊκών συνάψεων προκαλώντας την επιθυμητή σύσπαση ενώ συγχρόνως βοηθούν το δέρμα να δείχνει άμεσα πιο λείο και πιο σφριγηλό.

Ενδοδερμία: Μια δραστική μέθοδος μηχανικού μασάζ για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης των μπράτσων . Η ελεγχόμενη πίεση και αναρρόφηση που ασκεί η ειδικά διαμορφωμένη κεφαλή της συσκευής, στην περιοχή των χεριών , ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στην περιοχή και «ξυπνάει» τους ινοβλάστες ενθαρρύνοντάς τους να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Με τη μέθοδο αυτή θα διαπιστώσετε ορατή βελτίωση στο χαλαρό και άτονο δέρμα.

Micro- needling: Στην αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης στοχεύει και η καινοτόμος αυτή μέθοδος αυτόλογης ανάπλασης. Με τη βοήθεια της ειδικής συσκευής, «οπλισμένης» με μικροβελόνες, προκαλούμε μικροσκοπικές οπές στο δέρμα, στην περιοχή των μπράτσων. Το σώμα, «διαβάζει» τις οπές αυτές ως μικροτραυματισμούς του δέρματος και ενεργοποιεί τη διαδικασία επούλωσης, με την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου. Το δέρμα αναπλάθεται εκ των έσω με αποτέλεσμα η περιοχή να ανακτά σταδιακά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της.

Μεσοθεραπεία: Η κλασική μέθοδος ενίσχυσης της επιδερμίδας με πολύτιμα θρεπτικά και αντιγηραντικά συστατικά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης των μπράτσων, καθώς το μεσοθεραπευτικό κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε είναι εμπλουτισμένο με συσφιγκτικά συστατικά, επιπλέον δε, οι νυγμοί των βελονών κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προσφέρουν επιδερμική τόνωση και σύσφιξη…

Το tip μας: Για να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και για περισσότερο χρόνο, συνοδέψτε τις θεραπείες μας με ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής για τη μείωση του σωματικού λίπους καθώς και με στοχευμένες ασκήσεις μυϊκής τόνωσης.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας