Τόνωση στήθους Endodermology

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος ή το σχήμα του, η ομορφιά του στήθους εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος που το περιβάλλει. Για να δείχνει σφιχτό και σφριγηλό, το μόνο που χρειάζεται είναι μια ισχυρή βάση στήριξης που δεν είναι άλλη από το δίκτυο ινών κολλαγόνου. Συχνά όμως το φυσικό βάρος των µαστών, οι αυξομειώσεις στον όγκο τους , λόγω του μηνιαίου κύκλου, ή μιας εγκυμοσύνης , ταλαιπωρούν το δέρμα, με αποτέλεσµα να εμφανίζονται σημάδια επιδερμικής χαλάρωσης, τα οποία εντείνονται με το πέρασμα του χρόνου και με την επίδραση του νόμου της βαρύτητας.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, μόνο το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού θα μπορούσε να επαναφέρει το στήθος στη… θέση του.

Ευτυχώς, στις μέρες μας, η τεχνολογία μας προσφέρει και ηπιότερες λύσεις ! Έξυπνες συσκευές , αναλαμβάνουν να τονώσουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, ώστε να παράγουν κολλαγόνο, να επαναφέρουν, τη σφριγηλότητα στο δέρμα και να μας χαρίσουν άμεσα και ανώδυνα, ένα εντυπωσιακό εφέ ανόρθωσης στο στήθος.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η μέθοδος ενδοδερμίας ASP που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty. Είναι μια ήπια, μη επεμβατική τεχνική εν τω βάθει μηχανικής μάλαξης του δέρματος και «εκγύμνασης» των ιστών με στόχο την τόνωση του στήθους.

Η δράση της στηρίζεται σε μια κυλινδρική κεφαλή ελεγχόμενης πίεσης και αναρρόφησης, η οποία με το ρυθμικό, μηχανικό δίπλωμα και ξεδίπλωμα –φανταστείτε ένα «κυματοειδές» μασάζ- και την ταυτόχρονη θετική και αρνητική πίεσης που ασκεί στο δέρμα, κινητοποιεί τους ιστούς σε βάθος. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και η περιοχή οξυγονώνεται καλύτερα και τροφοδοτείται με θρεπτικά στοιχεία. Συγχρόνως όμως διεγείρεται η λειτουργία των ινοβλαστών που παράγουν το κολλαγόνο και ισχυροποιείται η βάση στήριξης του δέρματος, με αποτέλεσμα να παρατηρείται έντονη σύσφιξη στην επιφάνεια!

Από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία, θα διαπιστώσετε πως η επιδερμίδα στην περιοχή του στήθους σας θα δείχνει πιο λεία, πιο ελαστική και αισθητά πιο τονωμένη, ενώ από την τέταρτη συνεδρία , θα είναι ορατό το εφέ lifting!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας