Lipomesotherapy

Η κυτταρίτιδα συνδέεται με μια ιδιαιτερότητα του γυναικείου φύλου: Το σχήμα των λοβίων του λιπώδους ιστού, ιδίως στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς, διευκολύνει τη συσσώρευση λίπους με αποτέλεσμα, τα λιποκύτταρα να διογκώνονται και να πιέζουν τον συνδετικό ιστό που τα περιβάλλει. Τα λιποκύτταρα δυσχεραίνουν με τον όγκο τους την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, εμποδίζοντας την καλή οξυγόνωση των κυττάρων και επιβραδύνοντας την αποβολή των υγρών και των τοξινών. Τα τοξικά απόβλητα σκληραίνουν τις ίνες του κολλαγόνου με συνέπεια να παγιδεύονται ανάμεσά τους το συσσωρευμένο λίπος και η λέμφος και να δημιουργούν ακανόνιστα εξογκώματα τα οποία δίνουν τη χαρακτηριστική  καπιτονέ όψη στην επιδερμίδα.

Η μεσοθεραπεία είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης γιατί στοχεύει στις αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα αυτά στο σώμα. Τα ειδικά κοκτέιλ της Lipotherapy που χρησιμοποιούμε στο Art & Beauty, είναι εμπλουτισμένα με δραστικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία δρουν συνεργιστικά και όταν εγχέονται με το ειδικό «πιστόλι», κάτω από την επιδερμίδα, αποτοξινώνουν τα κύτταρα, μειώνουν σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προσφέρουν τόνωση , ενέργεια και σύσφιξη.

Αποτοξίνωση: Στο κοκτέιλ της Lipotherapy, πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενεργοποίηση του συστήματος της λεμφικής παροχέτευσης και στον έλεγχο της λιπόλυσης με την κινητοποίηση τους συσσωρευμένου λίπους από τους ιστούς και την αποβολή του από το σώμα, παίζει η γνωστή μας αγκινάρα (Artichoke, Cynara scolymus). Η δράση της ενισχύεται με ένα ακόμα φυτικό συστατικό, το Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba)  το οποίο  χάρη στα φλαβονοειδή και τα τερπένια που περιέχει το εκχύλισμα των φύλλων του, ενεργοποιεί  τη μικροκυκλοφορία και ενισχύει τα αγγεία, καταπολεμά τα οιδήματα και  εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες  .  Έτσι οι ιστοί αποτοξινώνονται και περιορίζεται η κατακράτηση υγρών,

Λιπόλυση:  Την ενεργοποίηση των λιποκυττάρων έτσι ώστε να ελευθερώσουν λίπος – λιπόλυση- αναλαμβάνουν οι  λιπάσες, και βέβαια η διάσημη καφεΐνη (Caffeine). Η δραστική αυτή ουσία ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και την κινητικότητα των ελεύθερων λιπαρών οξέων προς την κυκλοφορία του αίματος, περιορίζοντας τα αποθέματα λίπους. Αυξάνει τη λιπόλυση, διευκολύνει την  αποβολή των υγρών από τα λιποκύτταρα, μειώνοντας έτσι το μέγεθός τους, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Η δράση της ενισχύεται από την  L-Carnitine, ένα ολιγοπεπτίδιο, το οποίο ενεργοποιεί την καύση των απελευθερωμένων λιπαρών οξέων,  βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας των κυττάρων και τα προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Τόνωση: Το κοκτέιλ της Lipomesotherapy συμπληρώνει το οργανικό πυρίτιο  ένα αντιγηραντικό συστατικό με έντονη συσφιγκτική , αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση το οποίο προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από τη φθορά και συγχρόνως ευνοεί την παραγωγή νέων, αποκαθιστώντας έτσι τη δομή του δέρματος. Τονωτική δράση έχουν επίσης το εκχύλισμα Μελίλωτου, ένα φυτό που ενισχύει τα τοιχώματα των αγγείων αποτρέποντας την επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας και το εκχύλισμα Υδροκοτύλης (Centella asiatica ή gotu kola) που ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και  συσφίγγει την επιδερμίδα  που κινδυνεύει να χαλαρώσει εξαιτίας της μείωσης του όγκου των λιποκυττάρων .

To Art&Beauty συμβουλεύει: Η θεραπεία μας ολοκληρώνεται μέσα σε τρεις περίπου μήνες, τα αποτελέσματα όμως της Lipomesotherapy είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Η επιδερμίδα τονώνεται, αποκτά πιο λεία υφή και σταδιακά, η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά. Για να διατηρηθεί όμως το καλό αποτέλεσμα για καιρό, μετά το τέλος της θεραπείας, θα πρέπει να βοηθήσετε κι εσείς, υιοθετώντας την συστηματική άσκηση και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας