Σύσφιξη Ανόρθωση

images/SOMA/sysfixi/sysfixi.JPG

Ακόμα κι αν η φύση μας προίκισε με ένα λεπτό, καλλίγραμμο , σφριγηλό σώμα, ο χρόνος που περνά, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι καλές ή κακές συνήθειες που υιοθετούμε στην καθημερινότητά μας, αφήνουν πάνω του τα σημάδια τους που δεν είναι άλλα από τη χαλάρωση και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος .

Διαβάστε περισσότερα

Τι συμβαίνει; Μεγαλώνοντας, ο συνδετικός ιστός, ο «σκελετός» που στηρίζει το δέρμα, αρχίζει να φθείρεται γιατί οι ρυθμοί με τους οποίους παράγονται τα δομικά του υλικά, το κολλαγόνο και η ελαστίνη, μειώνονται δραματικά. Το υποδόριο λίπος, το «μαξιλάρι» που δίνει όγκο και καμπύλες στο σώμα, αρχίζει να συρρικνώνεται . Σιγά σιγά, το δέρμα υποκύπτει στη δύναμη της βαρύτητας , χάνει την ελαστικότητά του και χαλαρώνει θυμίζοντας ένα … ξεχειλωμένο ρούχο που δεν εφαρμόζει πια τέλεια πάνω μας!

Η χαλάρωση όμως δεν εμφανίζεται μόνο με το πέρασμα του χρόνου. Η κακή διατροφή, η απουσία συστηματικής άσκησης και κυρίως οι απότομες αυξομειώσεις βάρους-με τις γνωστές δίαιτες γιο-γιο- μπορούν να στερήσουν τη σφριγηλότητα, ακόμα και ένα νεανικό σώμα…

Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Με τις εξατομικευμένες θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε να πετύχουμε μικρά θαύματα! Να βελτιώσουμε τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος , να σμιλεύσουμε το περίγραμμα, να διώξουμε το περιττό λίπος. Με μια κουβέντα, να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ή να ξαναβρείτε το σώμα που ονειρεύεστε!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας