Μόνιμο μακιγιάζ

Γεννήθηκε από  την ανάγκη της σύγχρονης  γυναίκας να  είναι περιποιημένη και όμορφη μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας της, με τις πολλές υποχρεώσεις και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.
Ήρθε   να διορθώσει τις ατέλειες και να ενισχύσει  τα δυνατά  χαρακτηριστικά του προσώπου μας  ,αυτά που δείχνουν τα συναισθήματα μας ,προβάλλουν την θηλυκότητα μας  και δίνουν ένταση στο πρόσωπο μας, που δεν είναι άλλα από τα φρύδια ,τα χείλη και τα μάτια μας

Στόχος μας είναι να τονίσουμε τα φυσικά  χαρακτηριστικά  σας και να προβάλλουμε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας ανάλογα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες κι ανάγκες σας , ανεξάρτητα από αυτό που επιτάσσει η εκάστοτε μόδα και εποχή.

Ακολουθούμε όμως πάντα  τις εξελίξεις της τεχνολογίας καθώς και   της ποιότητας των υποαλλεργικών  χρωστικών που εφαρμόζουμε μεσοεπιδερμικά, προκειμένου να έχουμε  το καλύτερο δυνατό και ασφαλές αποτέλεσμα.

 

Φρύδια: Απευθύνεται σε σας που έχετε αραιά ή  ασύμμετρα φρύδια ή απλά  θέλετε καλοσχηματισμένα φρύδια παντός καιρού και  όλες τις ώρες.
Πραγματοποιείται με την σύγχρονη  τεχνική micro blanding (τρίχα –τρίχα) ή  την μέθοδο της φωτοσκίασης ή τον  συνδυασμό  και των δυο .

Χείλια: Για εσάς που θέλετε να επαναπροσδιορίσετε το σχήμα των χειλιών σας ή απλά  επιθυμείτε “ζουμερά”, νεανικά χείλη.
Τονίζουμε μόνο  το περίγραμμα των χειλιών ή με την τεχνική full lips γεμίζουμε  με  χρώμα και το εσωτερικό τους .

Μάτια: Για σας που έχετε μικρά ή καθοδικά μάτια ή για σας που απλά επιθυμείτε  να έχετε  έντονο, εκφραστικό βλέμμα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Beauty tip:Το μόνιμο μακιγιάζ εφαρμόζεται με  επιτυχία σε  αισθητικές μικροδιορθώσεις όπως σβήσιμο λεκέ ,δημιουργία ελιάς κ.α.

 

 

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας