Βλεφαρίδες

Extensions βλεφαρίδων

Επιθυμείτε πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, αλλά η φύση δεν στάθηκε τόσο γενναιόδωρη μαζί σας;; Μην ανησυχείτε… Γνωρίστε τα  Extensions βλεφαρίδων και αποκτήστε έντονο σαγηνευτικό βλέμμα, με φυσικό τρόπο.

Τι είναι:Τα extensions βλεφαρίδων είναι μία πολύ σύγχρονη και εντυπωσιακή μέθοδος που ενισχύει  την πυκνότητα , το μάκρος και την καμπυλότητα  των βλεφαρίδων μας. Στην ουσία απαλές κι ελαστικές  τρίχες  τοποθετούνται μία – μία με τη μέθοδο “One by one” πάνω στις δικές  μας, με την  ειδική μη ερεθιστική, υποαλλεργική κόλα, ικανή να ενσωματώνεται τέλεια στις φυσικές μας βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό καθώς τα Extensions αποτελούν την  προέκταση των δικών μας βλεφαρίδων και σε αντίθεση με άλλες μεθόδους είναι πολύ ανθεκτικά στο νερό, στο κολύμπι, στα σπορ.

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων ακολουθούν το φυσικό κύκλο ζωής των  δικών  μας βλεφαρίδων  που ανανεώνεται  (3-4 εβδομάδων )για αυτό και στις τρεις εβδομάδας συνιστάται συντήρηση

To  απόλυτο tred  στα Extensions  είναι μια διαδικασία που έχει ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες, οι  πολυδιάστατες 3D βλεφαρίδες . Δίνουν εντυπωσιακό όγκο και μήκος κάνοντας το βλέμμα σας να θυμίζει εκείνο των αστέρων του Χόλιγουντ.

 

 

 

Βαφή βλεφαρίδων

Μήπως οι βλεφαρίδες σας είναι ανοιχτόχρωμες ή ξανθαίνουν στις άκρες τους, με αποτέλεσμα να μην… υπάρχουν χωρίς μάσκαρα ή να μην αναδεικνύεται το πραγματικό τους μήκος; Στο Art & Beauty έχουμε την ιδανική λύση! Με την ειδική ημιμόνιμη βαφή μας, ζωντανεύουμε το άτονο χρώμα των βλεφαρίδων σας με μια απλή διαδικασία, παρόμοια με εκείνη της βαφής μαλλιών. Το βλέμμα αποκτά βάθος και ένταση, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πυκνές κι εσείς ξενοιάζετε για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες!

 

 

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας