Jessner Χημικό Peel

Η ακμή, με τα σπυράκια, τις φλεγμονές και την έντονη λιπαρότητα είναι ίσως το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην εφηβική μας ηλικία. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας, όλα αυτά μένουν στο μυαλό μας σαν μια ενοχλητική ανάμνηση. Τι γίνεται όμως όταν η ακμή αφήνει πίσω της σημάδια και δυσχρωμίες;  

Πράγματι,  σε ένα μικρό ποσοστό ατόμων που ταλαιπωρήθηκαν από φλεγμονώδη κυρίως ακμή, η επουλωτική διαδικασία στο δέρμα αποδεικνύεται  ανεπαρκής. Αντί η φλεγμονή  να «κάνει τον κύκλο της» και η επιδερμίδα  να επανέλθει και να γίνει λεία, όπως πριν, «αφήνει σημάδια» με τη μορφή δυσχρωμιών και ανομοιόμορφης υφής στην επιφάνειά της και, σπανιότερα, ουλών. Τα σημάδια αυτά δεν αντιμετωπίζονται εύκολα με καλλυντικές κρέμες. Ορατή βελτίωση μπορούν να προσφέρουν  μόνο οι εξειδικευμένες  αγωγές με δραστικές ουσίες.

Το Medik8 Jessner Peel,  η προηγμένη θεραπεία χημικού peeling που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απαλύνει τα σημάδια  που αφήνει πίσω της η ακμή και να χαρίσει ομοιογένεια στην υφή και τη χροιά της επιδερμίδας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του  Jessner Peel  είναι η «κλιμακωτή» δράση του:  ανάλογα  με τον αριθμό των στρώσεων, όπως και από την ένταση της τριβής που ασκούμε στο δέρμα, μας επιτρέπει να επέμβουμε όσο επιθετικά χρειάζεται για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα –απομακρύνοντας  τα κύτταρα μιας ή και περισσότερων στιβάδων της επιδερμίδας-  αλλά και όσο επιθετικά επιθυμείτε εσείς. Μπορούμε, με άλλα λόγια, να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία και να την προσαρμόσουμε απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο  το ισχυρό κοκτέιλ απολεπιστικών παραγόντων και δραστικών συστατικών του  Jessner Peel  που έχουμε στα χέρια μας :

Για παράδειγμα, με το Σαλικυλικό οξύ, ένα ΒΗΑ (β-υδροξu οξύ) που απολεπίζει ήπια την επιδερμίδα,  καταπολεμούμε τη λιπαρότητα και απελευθερώνουμε τους πόρους , διευκολύνοντας  έτσι την απομάκρυνση του σμήγματος και των ρύπων, στα οποία οφείλεται η εμφάνιση μαύρων στιγμάτων και ακμής.  Με το Γαλακτικό οξύ, ένα ΑΗΑ (α-υδροξύ οξύ) που λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και  αποχρωματίζει  τις περιοχές όπου παρατηρείται υπερμελάγχρωση από σημάδια ακμής , ενεργοποιούμε τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και απαλύνουμε τις δυσχρωμίες.  Τέλος, με την Resorcinol,  έναν ήπιο απολεπιστικό παράγοντα ,  διευκολύνουμε την απομάκρυνση των στιβάδων της επιδερμίδας που έχουν υποστεί φθορά ή έχουν «σημαδευτεί», έτσι ώστε να παραχωρήσουν  τη θέση τους σε νέα, υγιή κύτταρα.  

Το Medik8 Jessner Peel  είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός από το λεπτό &ευαίσθητο.  Θα σας προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας.  Απόδειξη της αναπλαστικής δράσης του είναι άλλωστε και το ήπιο ξεφλούδισμα της επιδερμίδας που θα παρατηρήσετε για 3-4 ημέρες -  χωρίς αυτή η φυσική και αναμενόμενη διαδικασία να  σας εμποδίζει να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ολοκληρώνοντας τη θεραπεία Jessner Peel  κι όταν το «παλιό» δέρμα θα έχει πια φύγει , ετοιμαστείτε για την αποκάλυψη μιας επιδερμίδας λείας, χωρίς έντονα σημάδια και ατέλειες. Μιας επιδερμίδας φρέσκιας, απαλής και απίστευτα λαμπερής!

*Τα cosmeceuticals (φαρμακοκαλλυντικά) της Medik8 που χρησιμοποιούμε σε όλες τις θεραπείες μας, είναι ενισχυμένα διαλύματα προηγμένης τεχνολογίας, συσκευασμένα σε μονοδόσεις για να διατηρούνται αναλλοίωτα τα συστατικά τους και να προστατεύονται από την οξείδωση. Είναι προϊόντα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, με χαμηλό pH, χωρίς paraben και με μηδενική προσθήκη συντηρητικών.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας