Φωτοανάπλαση-Spa SSR (Super Skin Rejuvenation)

Η φωτογήρανση, αφήνει πρόωρα τα ενοχλητικά σημάδια της στην επιδερμίδα με τη μορφή κηλίδων, δυσχρωμιών, ευρυαγγειών και γενικά, ατελειών κάθε μορφής, στην υφή και τη χροιά της. Υπάρχει άραγε τρόπος να «σβήσουμε» τα σημάδια αυτά και να ξαναβρούμε τη χαμένη μας λάμψη, χωρίς ωστόσο να καταφύγουμε σε δραστικές επεμβατικές λύσεις;

Στο Art & Beauty απαντάμε ναι! Είτε θέλετε να βρείτε και πάλι τη χαμένη ομοιογένεια στη χροιά της επιδερμίδας σας, είτε να απαλλαγείτε επιτέλους από εκείνη τη μια, ενοχλητική πανάδα που εμφανίστηκε ξαφνικά, το Spa SSR (Super Skin Rejuvenation) είναι η λύση που αναζητάτε! Η πρωτοποριακή, μη επεμβατική θεραπεία Φωτοανάπλασης προσώπου που εφαρμόζουμε, επανορθώνει με αποτελεσματικό αλλά ήπιο τρόπο, μεμονωμένες ή γενικευμένες μελαγχρωματικές και αγγειακές βλάβες της επιδερμίδας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ . Πώς; Με τη δύναμη του φωτός!

Η τεχνολογία AFT (Advanced Fluorescence Technology) που χρησιμοποιούμε – τελευταίας γενιάς, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων F.D.A. της Αμερικής-, αξιοποιεί έξυπνα το ευρέος φάσματος αλλά χαμηλής ενέργειας έντονο παλμικό φως. Παίρνει το «άχρηστο» φως του φάσματος UV και μέσω ενός ειδικού συστήματος φίλτρων, το μετατρέπει σε χρήσιμο, πράσινο και κόκκινο ορατό φως, με διαφορετική δράση το καθένα, ανάλογα με το χρώμα που διαχέει. Το κόκκινο φως καταπολεμά τις πανάδες και συμβάλει στη διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, ενώ το πράσινο φως ενδείκνυται κυρίως για κοκκινίλες, σπασμένα αγγεία, και σημάδια που οφείλονται στην ηλικία.

Η ενέργεια του παλμικού φωτός, απορροφάται επιλεκτικά από τις περιοχές που επιθυμούμε (π.χ. τη χρωστική της μελανίνης , όταν υπάρχουν κηλίδες, ή τα αγγεία, όταν υπάρχουν ευρυαγγείες) και αυξάνοντας απότομα τη θερμοκρασία, τους προκαλεί ελεγχόμενη βλάβη στα κύτταρα-στόχο , αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα και τους άλλους ιστούς. Ο οργανισμός αντιλαμβάνεται τη βλάβη και ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία επούλωσης , με αποτέλεσμα νέα, υγιή κύτταρα να παίρνουν γρήγορα τη θέση των κατεστραμμένων. Με την φωτοανάπλαση μέσω της τεχνολογίας AFT , σε συνδυασμό με τον ψυκτικό μηχανισμό που χρησιμοποιούμε, ελαχιστοποιείται η ερυθρότητα και ο πόνος, ενώ ο μηδενικός χρόνος αποθεραπείας που απαιτείται, σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά μετά από λίγες ημέρες, ιδιαίτερα όσον αφορά την τόνωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Έπειτα από τις πρώτες συνεδρίες, η όψη και η υφή της επιδερμίδας σας αρχίζουν να βελτιώνονται ορατά ενώ σταδιακά, οι πανάδες του ήλιου, οι καφέ κηλίδες και οι ευρυαγγείες «σβήνουν» και το πρόσωπό σας ξαναβρίσκει τη λάμψη και τη νεανική του φρεσκάδα!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας