Jessner Χημικό Peel

Δεν είναι λίγες οι φορές που αντικρίζοντας το πρόσωπό μας στον καθρέφτη προβληματιζόμαστε  γιατί  βλέπουμε παλιά και νέα  προβλήματα της επιδερμίδας να αθροίζονται και να «θαμπώνουν» την εικόνα μας. Σημάδια που... ξέμειναν από την ακμή της εφηβείας μας , λεπτές γραμμές, ρυτίδες και πανάδες που μαρτυρούν ότι μάλλον δεν προλάβαμε να αποτρέψουμε τη φωτογήρανση. Τι απ’ όλα αυτά μπορούμε  να διορθώσουμε; Και πώς;

 Στο Art&Beauty έχουμε την απάντηση! Το πολυβραβευμένο  Medik8 Jessner’s Peel  που εφαρμόζουμε, είναι μια προηγμένη τεχνική  επιφανειακού χημικού peeling , μέγιστης ισχύος αλλά ελάχιστου ερεθισμού για την επιδερμίδα.  Ειδικά σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, να καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις (πανάδες) και τα σημάδια φωτογήρανσης. «Σβήνει»  τα ίχνη που αφήνει πίσω της η ακμή και απελευθερώνει τους πόρους . Απαλύνει την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και συγχρόνως ενθαρρύνει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου.  Με άλλα λόγια, το Medik8 Jessner’s Peel  είναι η θεραπεία «όλα σε ένα»!

Στα δραστικά συστατικά του Jessner Peel  περιλαμβάνονται:

Γαλακτικό οξύ, ένα ΑΗΑ (α-υδροξύ οξύ) που λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας , ενεργοποιεί τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων και ενθαρρύνει τη σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου. Θεωρείται ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός αποχρωματιστικός παράγοντας, καθώς έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον σχηματισμό μελανίνης .

Σαλικυλικό οξύ, το πιο διάσημο ΒΗΑ (β-υδροξύ οξύ) που απολεπίζει ήπια την επιδερμίδα, μειώνει την λιπαρότητα και απελευθερώνει τους πόρους , διευκολύνοντας την απομάκρυνση του σμήγματος και των ρύπων-αιτία εμφάνισης μαύρων στιγμάτων και ακμής. 

Resorcinol,  ένας ήπιος απολεπιστικός παράγοντας ο οποίος διευκολύνει την απομάκρυνση των στιβάδων της επιδερμίδας που έχουν υποστεί φθορά και ενθαρρύνει την ανάδυση στην επιφάνεια, νέων υγιών κυττάρων, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου.  

Η δράση του  Jessner peel  είναι εξατομικευμένη: εξαρτάται από τον αριθμό των στρώσεων, όπως και από την ένταση της τριβής που ασκούμε στο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι  οι απολεπιστικοί παράγοντες  που περιέχει η φόρμουλα του διαλύματος, μπορούν να απομακρύνουν τα κύτταρα μιας ή και πολλαπλών στιβάδων της επιδερμίδας , ανάλογα με το πόσες φορές θα επαναλάβουμε την εφαρμογή. Η ιδιαιτερότητα αυτή μας βοηθά ώστε να επέμβουμε ήπια, επιθετικά ή και… πολύ επιθετικά, να προσαρμόσουμε  δηλαδή  τη θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας , αλλά και τις δικές σας επιθυμίες. 

Το Medik8 Jessner Peel  είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός από το λεπτό &ευαίσθητο.  Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία και έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας.  Το ξεφλούδισμα που θα παρατηρήσετε στο πρόσωπο-  ορατή απόδειξη ότι  μια φρέσκια, απαλή και πιο νεανική επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες, είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί- είναι ήπιο και  δεν θα σας εμποδίσει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Tip:  Έρευνες έχουν δείξει ότι η τακτική χρήση των βιταμινών C και Α, πριν και μετά τη θεραπεία Jessner peel, επιταχύνει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και μειώνει το χρόνο αποθεραπείας. Ανάλογα με τη θεραπεία που θα επιλέξουμε, θα σας προτείνουμε  εξειδικευμένα  προϊόντα  της Medik8 * για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας  2 εβδομάδες πριν  ξεκινήσετε. Συνεχίζοντας  τη  χρήση τους, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας  όσο και για 3 μήνες μετά την τελευταία συνεδρία μας , θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και ορατά για πολύ περισσότερο χρόνο…

*Τα cosmeceuticals (φαρμακοκαλλυντικά) της Medik8 που χρησιμοποιούμε σε όλες τις θεραπείες μας, είναι ενισχυμένα διαλύματα προηγμένης τεχνολογίας, συσκευασμένα σε μονοδόσεις για να διατηρούνται αναλλοίωτα τα συστατικά τους και να προστατεύονται από την οξείδωση. Είναι προϊόντα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, με χαμηλό pH, χωρίς paraben και με μηδενική προσθήκη συντηρητικών .

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας