Φωτοανάπλαση-Spa SSR (Super Skin Rejuvenation)

Η φωτογήρανση, δηλαδή η πρόωρη φθορά των κυττάρων της επιδερμίδας εξαιτίας της εκούσιας ή ακούσιας έκθεσής της στις ακτίνες UV κάνει αισθητή την παρουσία της κυρίως στο πρόσωπο, με λεπτές γραμμές, ρυτίδες, θαμπή όψη και σημάδια χαλάρωσης. Οι ειδικοί δεν παύουν να μας θυμίζουν ότι η αντηλιακή προστασία είναι το μόνο όπλο μας αν θέλουμε να προλάβουμε τα σημάδια της φωτογήρανσης. Τι κάνουμε όμως όταν αυτά έχουν ήδη εμφανιστεί; Μπορούμε να τα διορθώσουμε;

Στο Art & Beauty μπορείτε! Με την hi tech, μη επεμβατική θεραπεία Φωτοανάπλασης προσώπου Spa SSR (Super Skin Rejuvenation) που εφαρμόζουμε, σας υποσχόμαστε ότι θα απαλλαγείτε από τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ με τον πιο ήπιο, γρήγορο και ανώδυνο τρόπο!

Το φως που θεραπεύει

Η θεραπεία Spa SSR στηρίζεται σε μια καινοτόμο τεχνολογία- η επόμενη γενιά του έντονου παλμικού φωτός (IPL) και η μόνη εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων F.D.A. της Αμερικής-, η οποία ονομάζεται AFT (Advanced Fluorescence Technology). Η νέα τεχνολογία αξιοποιεί τις ακτίνες φωτός μικρού μήκους κύματος οι οποίες δεν χρησιμοποιούνταν πριν και μέσω ενός συστήματος φίλτρων τις «εντάσσει» στο φάσμα των ακτινών που χρησιμοποιούνται όπου τις μετατρέπει σε θερμότητα. Η καινοτομία αυτή προσφέρει μέγιστη δράση αλλά και απόλυτη ασφάλεια για την επιδερμίδα.

Η ενέργειά του παλμικού φωτός, απορροφάται επιλεκτικά, μόνο από τα κύτταρα του χορίου που εμφανίζουν φθορές (π.χ. τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης), αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς και την επιφάνεια . Η απότομη αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί ελεγχόμενη βλάβη στα κύτταρα-στόχο, με αποτέλεσμα, ο οργανισμός να ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία επούλωσης και ανάπλασης και να τα αντικαθιστά με νέα, υγιή κύτταρα.

Με την τεχνολογία AFT και σε συνδυασμό με τον ψυκτικό μηχανισμό που χρησιμοποιούμε, ελαχιστοποιούνται ο πόνος κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και η ερυθρότητα της επιδερμίδας μετά από αυτήν, γεγονός που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Τα αποτελέσματα

Από την πρώτη κιόλας μέρα μετά τη θεραπεία, θα διαπιστώσετε αισθητή βελτίωση στον τόνο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Όσο προχωρά η θεραπεία και όταν στα βαθύτερα στρώματα, θα έχει πλέον δρομολογηθεί η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, θα δείτε τους δείκτες του ρολογιού του χρόνου να γυρνούν σιγά-σιγά πίσω.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας