Θεραπεία Ακμής - Λιπαρότητας

Η λιπαρότητα, οι διεσταλμένοι πόροι και η ακμή στην ανδρική επιδερμίδα , συνδέονται με την αυξημένη παραγωγή σμήγματος -λόγω των ανδρογόνων ορμονών. Όταν όμως η γυαλάδα και τα σημάδια της ακμής οδηγούν την αυτοπεποίθησή σας στο ναδίρ, τότε, επιβάλλεται να προχωρήσετε σε … δραστικές λύσεις.

Οι θεραπείες που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, είναι ένας συνδυασμός χημικής απολέπισης και δραστικών φαρμακοκαλλυντικών που καταπολεμούν τη λιπαρότητα , τους φραγμένους πόρους , τα μαύρα στίγματα, την ερυθρότητα και την ακμή, βελτιώνοντας θεαματικά την υφή του δέρματος από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μια θεραπεία στα μέτρα σας
  • Enzyme Peeling: Ένα ισχυρό κοκτέιλ απολεπιστικών ενζύμων από ανανά και παπάγια για βαθύ καθαρισμό, μείωση των σημαδιών της ακμής και άμεση καταπράυνση. Τη δράση τους συμπληρώνουν συστατικά με αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση.
  • Medik8 betaPeel: Ο συνδυασμός από οξέα φρούτων ΑΗΑ, ΒΗΑ και αντιβακτηριδιακές ουσίες, απομακρύνει σταδιακά και ομοιόμορφα τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει τους πόρους και μειώνει τα μαύρα στίγματα και τις εξάρσεις ακμής.
  • Medik8 Jessner’s Peel: Ένα επιφανειακό χημικό peeling που απαλύνει τα σημάδια της ακμής και απελευθερώνει τους πόρους. Μια τεχνική απόλυτα εξατομικευμένη καθώς ο τρόπος εφαρμογής καθορίζει το πόσο ήπια ή επιθετική θα είναι η δράση της στο δέρμα.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας