Βαθύς καθαρισμός

Η ανδρική επιδερμίδα έχει υπερδραστήριους σμηγματογόνους αδένες. Το παραπανίσιο σμήγμα , η έντονη λιπαρότητα, οι ρύποι και η σκόνη φράζουν τους πόρους και ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων. Έτσι, πολύ συχνά εμφανίζονται μαύρα στίγματα και ακμή. Για τη πρόληψη αλλά και τη αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, συστήνεται ο πλήρης και βαθύς καθαρισμός του δέρματος, ιδανικά 2 φορές το χρόνο.

Με τις εξατομικευμένες θεραπείες καθαρισμού και απολέπισης προσώπου που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, προσφέρουμε την εξυγίανση, την εξισορρόπηση και τη φρεσκάδα που έχει ανάγκη η δική σας επιδερμίδα.

Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική διαχρονική μέθοδος με ατμό,όπου εδώ το βασικό μας «όπλο» προετοιμασίας για τη διάνοιξη των πόρων και την εξαγωγή του περιττού σμήγματος είναι το vapeur.

Ή εναλλακτικά, αλλά με την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα, τον πρωτοποριακό steamless cleansing όπου η διάνοιξη πραγματοποιείται χωρίς ατμό, με τη βοήθεια προϊόντων που «ανεβάζουν» το σμήγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Παράλληλα, με το μηχανικό και χημικό peeling , απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και διευκολύνεται η διείσδυση των ενυδατικών, καταπραϋντικών και αναπλαστικών συστατικών των προϊόντων που ολοκληρώνουν τη θεραπεία.

Στο Art & Beauty δίνουμε μεγάλο βάρος στην αποθεραπεία, προσφέροντας την απαραίτητη αντισηψία , αντιμικροβιακή προστασία και ενίσχυση της άμυνας του δέρματος . Τηρούμε αυστηρότατους κανόνες υγιεινής, έτσι ώστε να αποφύγουμε ακόμα και την παραμικρή πιθανότητα ερεθισμού ή κοκκινίλας. Η υπεραιμία που προκαλείται μετά την διάνοιξη των πόρων- μια εντελώς φυσιολογική αντίδραση του δέρματος- υποχωρεί μέσα στο πρώτο 24ωρο.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας