Βαθιά ενυδάτωση προσώπου

Το καθημερινό ξύρισμα, η χρήση προϊόντων με βάση το οινόπνευμα, ο ιδρώτας, αλλά και η έκθεση στον ήλιο και τη μόλυνση αφυδατώνουν την ανδρική επιδερμίδα, την κάνουν τραχιά και επιταχύνουν την εμφάνιση ρυτίδων . Για τη διατήρηση της ελαστικότητας , της φρεσκάδας και της νεανικής της όψης είναι απαραίτητη η αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας.

Οι θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, στηρίζονται στη δράση προϊόντων εμπλουτισμένων με ενεργά δραστικά συστατικά όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, το χαβιάρι ή το θαλάσσιο κολλαγόνο που επιλέγουμε σύμφωνα με τον τύπο και τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας . Οι πολύτιμες αυτές ουσίες φτάνουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος , είτε χάρη στη βιοτεχνολογική τους σύσταση, με τη βοήθεια της μάλαξης, είτε με πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως είναι…

  • Η εξατομικευμένη θεραπεία Hydrating Skin Needling, που μεταφέρει με τη βοήθεια μικρονυγμών, υαλουρονικό οξύ στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.
  • Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης Catiovital με μικρορεύματα χαμηλής έντασης τα οποία διευκολύνουν να διεισδύσουν οι δραστικές φόρμουλες της Mary Cohr.

Μπορούμε να το εγγυηθούμε! Όποια θεραπεία κι αν επιλέξετε, θα μεταμορφώσει άμεσα το δέρμα σας, θα το καταπραΰνει , θα επαναφέρει την άνεση και την ελαστικότητά του και θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει πιο ξεκούραστο και πιο νεανικό!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας