Ανδρική Περιποίηση Men’s Care

images/PROSOPO/mens_care/menscare.JPG

Στις μέρες μας ολοένα και περισσότεροι άνδρες ασχολούνται συστηματικά με τη φροντίδα και την προστασία της επιδερμίδας τους, χρησιμοποιούν τα δικά τους καλλυντικά, και δεν διστάζουν να αναζητήσουν εξειδικευμένες θεραπείες που θα τους προσφέρουν γρήγορες και αποτελεσματικές.. διορθωτικές λύσεις.

Μπορεί η ανδρική επιδερμίδα να θεωρείται εκ φύσεως πιο ανθεκτική από τη γυναικεία -και είναι πράγματι παχύτερη και πιο λιπαρή- έχει όμως αρκετές ιδιαιτερότητες. To συνεχές ξύρισμα αφυδατώνει το δέρμα και προκαλεί κοκκινίλες, ξηροδερμία, φλεγμονές (θυλακίτιδα), ακόμα και αλλεργίες (από χρήση λοσιόν με αλκοόλ κλπ). Η λιπαρότητα, συχνά οδηγεί σε φραγμένους πόρους ,μαύρα στίγματα και ακμή. Και βέβαια, ο χρόνος που περνά αποτυπώνεται στο πρόσωπό του με βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση, σημάδια που δεν είναι απαραίτητα γοητευτικά.

Οι θεραπείες που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty ανταποκρίνονται απόλυτα στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας και είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται, για να παραμείνει υγιής, προστατευμένη και νεανική!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας