Slim Light Ηλεκτροθεραπεία

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στην κυτταρίτιδα. Η απότομη συσσώρευση λίπους στα λιποκύτταρα –η οποία συχνά συνδέεται με την αύξηση του σωματικού βάρους- η κατακράτηση νερού, η κακή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου ή η αλλοίωση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης είναι κάποιοι από αυτούς. Τις περισσότερες φορές, η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι συνέπεια όχι ενός, αλλά αρκετών από τους παραπάνω παράγοντες ενώ συχνά συνοδεύεται από αύξηση της περιφέρειας της κοιλιάς, των γλουτών και της μέσης . Για την αντιμετώπιση αυτού του σύνθετου προβλήματος, η αισθητική προσφέρει πολλές λύσεις. Λίγες όμως μπορούν να υποσχεθούν αποτελεσματικότητα στο μάξιμουμ στο μίνιμουμ του χρόνου. Η Slim Light είναι μια από αυτές!

Η Ηλεκτροθεραπεία Slim Light είναι μια εξατομικευμένη, μη επεμβατική μέθοδος που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty, για την πρόληψη αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πραγματοποιείται με τη βοήθεια μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας , που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανώδυνα, ευχάριστα και σε ελάχιστο χρόνο, ορατή βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και απώλεια πόντων στα επίμαχα σημεία…

Με τα 50 προγράμματα και τους 12 διαφορετικούς τύπους ρευμάτων που διαθέτει το μηχάνημα της ηλεκτροθεραπείας, θα επιλέξουμε τους ιδανικούς συνδυασμούς και θα διαμορφώσουμε, ανάλογα με τις ανάγκες σας , το συγκεκριμένο πρόβλημα που σας απασχολεί- κυτταρίτιδα, «ψωμάκια», τοπικό πάχος- αλλά και την ευαισθησία της επιδερμίδας σας, το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Η δράση του Slim Light βασίζεται στην αλληλουχία των παλμών που στέλνονται μέσω του μηχανήματος στο δέρμα και τους μυς . Οι συσπάσεις που προκαλούν, βελτιώνουν θεαματικά την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας -αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία και την πρόσληψη οξυγόνου από τα κύτταρα- ενώ με τα ειδικά προγράμματα λιποδιάλυσης, συμβάλλουν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους. Συγχρόνως, με την αποσυμφορητική και αντιοιδηματική δράση λεμφικού μασάζ -το μηχάνημά μας διαθέτει ειδικό πρόγραμμα - διευκολύνουμε την κυκλοφορία της λέμφου, επομένως και την ταχύτερη απομάκρυνση των τοξινών και των υγρών που, όταν παγιδεύονται κάτω από το δέρμα και επιδεινώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Τα αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τη συνέργεια της χρωματοθεραπείας. Η επίδραση των χρωμάτων, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στην ανάπλαση των ιστών και μειώνει τον πόνο-από τον ερεθισμό του νευρικού συστήματος.

Μέσα σε 10 περίπου συνεδρίες Slim Light, θα δείτε την καπιτονέ όψη του δέρματός σας να λειαίνεται, τα «ψωμάκια» και το τοπικό πάχος να μειώνονται αισθητά και το σώμα σας να αλλάζει, να αποκτά μια πιο λεπτή και αρμονικότερη σιλουέτα!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας