Μασάζ Εγκυμοσύνης

Σε λίγο καιρό θα φέρετε στον κόσμο το μωρό σας και θα σας χαρίσει πρωτόγνωρη χαρά. Θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί του ένα ξεχωριστό δώρο, πριν καν γεννηθεί ; Απολαύστε μαζί του ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Το ειδικό μασάζ εγκυμοσύνης που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty θα σας τονώσει, θα σας ξεκουράσει και συγχρόνως θα σας προσφέρει ευεξία και μια ιδιαίτερη σύνδεση με το μωρό σας.

Τα οφέλη

Όπως έχει αποδειχτεί από επιστημονικές μελέτες, το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά όχι μόνο στη χαλάρωση της μητέρας, αλλά και στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου. Τονώνει την κυκλοφορία αίματος –αυξάνοντας έτσι τις θρεπτικές ουσίες και το οξυγόνο που φτάνουν στο έμβρυο- και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Επίσης, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ξεκουράζει από τους πόνους και τις κράμπες, στα πόδια και την πλάτη και μειώνει το στρες. Και το καλύτερο; Σύμφωνα με έρευνες, οι μέλλουσες μαμάδες που έκαναν τακτικά μασάζ σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είχαν ταχύτερο, ευκολότερο και με λιγότερους πόνους τοκετό!

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Το μασάζ εγκυμοσύνης είναι ακίνδυνο εφόσον έχετε συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας. Αν υποφέρετε από ναυτίες ή αν η εγκυμοσύνη σας θεωρείται υψηλού κινδύνου ( π.χ. αποκόλληση πλακούντα, κίνδυνος αποβολής κλπ.), θα πρέπει απαραίτητα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πώς γίνεται;

Με τη βοήθεια ενός ειδικού μαξιλαριού, ξαπλώνετε σε πλάγια θέση κι εμείς κάνουμε μασάζ στη μία πλευρά του σώματος και στη συνέχεια , γυρίζετε και ολοκληρώνουμε το μασάζ μας στην άλλη πλευρά. Με τη στάση αυτή, χαλαρώνετε και απολαμβάνετε τα οφέλη του, χωρίς να ζορίζετε ή να πιέζεται η κοιλιά σας.

Μασάζ για …δύο

Το απαλό μασάζ της εγκυμοσύνης είναι ευεργετικό γιατί θα σας βοηθήσει να αφεθείτε και να έρθετε πιο κοντά με το μωρό σας. Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι το μασάζ δεν θα το απολαύσετε μόνο εσείς. Η χαλάρωση, η αρμονία, η ευεξία, όλα εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα που νοιώθετε, είναι… «μεταδοτικά»! Όσο διαρκεί το μασάζ, η σεροτονίνη σας- η ορμόνη της ευτυχίας- ανεβαίνει στα ύψη και το μωρό σας γίνεται κι αυτό … ευτυχισμένο. Με το άγγιγμα των χεριών πάνω στο σώμα σας , οι χτύποι της καρδιάς του γίνονται πιο γρήγοροι και η κινητικότητά του αυξάνεται. Γι αυτό μην απορήσετε αν αισθανθείτε ξαφνικά ότι… κλωτσάει. Είναι ο τρόπος του να σας πει ευχαριστώ!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας