Αθλητικό Μασάζ

Η έντονη σωματική άσκηση προκαλεί μυϊκό στρες και καταπονεί τους ιστούς. Όσοι γυμνάζονται εντατικά το γνωρίζουν πολύ καλά. Για το λόγο αυτό, καταφεύγουν στο αθλητικό μασάζ , μια θεραπευτική, στην ουσία, τεχνική, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τον αθλητή να επανέλθει σε καλή σωματική κατάσταση και να αποβάλλει την ένταση που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια μιας φυσικής άσκησης. Το αθλητικό μασάζ μειώνει την μυϊκή δυσφορία, συμβάλλει στην πρόληψη των κακώσεων και την αποκατάσταση από χρόνιους τραυματισμούς. Επιπλέον όμως, λειτουργεί και σαν συντήρηση καθώς η λειτουργική μάλαξη, ενισχύει την ελαστικότητα των μυών, συμβάλλει στη γρήγορη απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος που συσσωρεύουν όταν καταπονούνται και βελτιώνει την απόδοσή τους.

Το αθλητικό μασάζ βέβαια που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αθλητές , αλλά και σε άτομα με έντονη μυϊκή δραστηριότητα ή με προβλήματα στους μυς που μπορεί να παρουσιαστούν μετά από πολύωρη ασχολία με την κηπουρική, από το σήκωμα μεγάλου βάρους ή ακόμα κι από το κουβάλημα των αγορών του σούπερ μάρκετ. Απευθύνεται όμως και σε εσάς που περνάτε ατέλειωτες ώρες στο γραφείο, μπροστά στη οθόνη του υπολογιστή …

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο, αρκετά δυνατό μασάζ, με ευεργετικά ωστόσο οφέλη. Πραγματοποιούμε μαλάξεις σε όλο το σώμα, με μια ποικιλία τεχνικών, εστιάζοντας περισσότερο, στα καταπονημένα σημεία. Συνοδεύεται από κινήσεις stretching που εκτελούται με την καθοδήγησή μας, προκειμένου να βελτιωθεί η μυϊκή σας ευλυγισία. Διαρκεί μία ώρα .

Σας θυμίζουμε

Το αθλητικό μασάζ, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις φυσικοθεραπείες για μυοσκελετικά προβλήματα.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας