Θεραπεία Τριχόπτωσης

Είναι μία συνηθισμένη πάθηση που επηρεάζει και τα δύο φύλα. Ωστόσο, η τριχόπτωση απασχολεί πολύ περισσότερο τους άνδρες, καθώς στις μέρες μας εμφανίζεται ακόμα και σε άτομα νεαρής ηλικίας (18-25). Εκδηλώνεται με τη μορφή της ανδρογενούς αλωπεκίας, όμως, παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, το στρες, οι κακές διατροφικές συνήθειες , η ατμοσφαιρική ρύπανση η, λήψη ορισμένων φαρμάκων κλπ , επισπεύδουν την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών αραίωσης των μαλλιών.

Η προστασία και η ενδυνάμωση της τρίχας έχουν ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης γιατί, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, όταν η αραίωση γίνεται πλέον αισθητή , έχει ήδη χαθεί ένα μεγάλο ποσοστό της αρχικής τριχοφυΐας.

Το σύστημα θεραπείας που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την τριχόπτωση, προστατεύοντας και ενδυναμώνοντας μαλλιά και τριχωτό.

Στο ισχυρό κοκτέιλ πεπτιδίων, υαλουρονικού οξέος, αυξητικών παραγόντων CG-VEGF , οργανικού πυριτίου κ.α., που χρησιμοποιούμε στη θεραπεία μας- απλώνεται με ήπιο μασάζ στο τριχωτό- έχουν ενσωματωθεί δύο από τα πιο αναγνωρισμένα δραστικά συστατικά καταπολέμησης της τριχόπτωσης , η Φιναστερίδη και η Μινοξιδίλη καθώς και το WDSF 0901, ένα αποκλειστικό μόριο που αναστέλλει τη δράση των παραγόντων που την προκαλούν. Τα συστατικά του κοκτέιλ, με τη συνεργιστική δράση τους, ενισχύουν τα τριχοθυλάκια που υπολειτουργούν και ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας, προστατεύουν τα μαλλιά από την οξείδωση και τον αποχρωματισμό, ενώ συγχρόνως, δρουν ανασταλτικά στους ενδογενείς παράγοντες που ευθύνονται για την τριχόπτωση. To σύστημα θεραπείας συμπληρώνει η εξειδικευμένη τεχνολογία Microneedling roller χάρη στην οποία, τονώνεται η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό και διευκολύνεται η διείσδυση σε βάθος των συστατικών του μεσοθεραπευτικού διαλύματος, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η δράση τους και να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα: Πλούσια, πυκνά, δυνατά ,υγιή μαλλιά!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας