Θεραπεία Ακμής Πλάτης

Η ακμή στην πλάτη, συνδέεται άμεσα με τις ανδρικές ορμόνες . Το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι παχύ, με πολλούς και μεγάλους πόρους που εκκρίνουν άφθονο σμήγμα. Όταν, για διάφορους λόγους, η φυσιολογική διαδικασία απολέπισης δεν γίνεται κανονικά , τα νεκρά κύτταρα φράζουν τους πόρους, το σμήγμα εγκλωβίζεται και οι φλεγμονές που δημιουργούνται ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων. Έτσι εμφανίζονται στην πλάτη μαύρα στίγματα και σπυράκια με πύον.

Γυρίσετε… την πλάτη στην ακμή!

Οι εξειδικευμένες θεραπείες που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty , εξυγιαίνουν την επιδερμίδα της πλάτης προσφέροντας άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

  • Ο Βαθύς καθαρισμός, με ή χωρίς ατμό και η διάνοιξη των πόρων, αποτελούν την πρώτη και πιο σημαντική κίνηση αντιμετώπισης της ακμής στην πλάτη.
  • Το Enzyme Peeling, μια επαγγελματική θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τα λιπαρά, ακνεϊκά, δέρματα, καθαρίζει σε βάθος και διανοίγει τους φραγμένους πόρους χάρη στην απολεπιστική δράση των ενζύμων από ανανά και παπάγια.
  • Το Peeling με AHΑ, δηλαδή η θεραπεία με οξέα φρούτων, τα οποία, με την ισχυρή κερατολυτική τους δράση, διευκολύνουν τη διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων.
  • Όλες οι θεραπείες μας ολοκληρώνονται πάντα με την εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων με αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση που καταπραΰνουν τον ερεθισμό και εξυγιαίνουν το δέρμα, βοηθώντας σας να διώξετε μια για πάντα τα ενοχλητικά σπυράκια και τα σημάδια της ακμής.

Art & Beauty’s tip: Αν ταλαιπωρείστε συχνά από σπυράκια ακμής στην πλάτη θα πρέπει ελέγξετε το στρες σας, να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας και να αποφεύγετε να φοράτε συνθετικά ρούχα. Τα βαμβακερά είναι η καλύτερη επιλογή.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας