Μόνιμη αποτρίχωση SPA SHR

Στις μέρες μας, η αποτρίχωση έχει πάψει να είναι αποκλειστικά γυναικείο … «προνόμιο». Πολλοί άνδρες που ταλαιπωρούνται από υπερβολική τριχοφυΐα, συνήθως στην πλάτη ή το στήθος, επιλέγουν να απαλλαγούν από αυτήν εφαρμόζοντας διάφορες μεθόδους. Η μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ, αν και είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος , ενδείκνυται κυρίως για τους ανοιχτούς φωτότυπους, , όχι όμως για σκούρα και μαυρισμένα δέρματα.

Στο Art & Beauty έχουμε την ιδανική λύση στο πρόβλημα! Η προηγμένη τεχνολογία μόνιμης φωτοαποτρίχωσης Spa S.H.R (Super Hair Removal) που εφαρμόζουμε, είναι αποτελεσματική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τα σκούρα ή τα μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Και μάλιστα αποτελεί την μόνη πιστοποιημένη μέθοδο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής, FDA για ασφαλή χρήση και τους καλοκαιρινούς μήνες!

Η αποτρίχωση επιτυγχάνεται με Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση. Η ειδική κεφαλή του συστήματος SPA S.H.R λειτουργεί με βάση την καινοτόμο τεχνική «εν κινήσει» (In Motion™), πραγματοποιεί δηλαδή συνεχή οριζόντια και κάθετα περάσματα, με μεγάλη ταχύτητα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, στοχεύοντας στους θύλακες των τριχών που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό. Η ενέργεια του φωτός που εκπέμπει, διεισδύει σε βάθος- αφήνοντας άθικτο τον περιβάλλοντα ιστό - ,απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία βαθμιαία συρρικνώνει και καταστρέφει τον θύλακα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιφάνεια της επιδερμίδας ψύχεται με τη βοήθεια ενός πατενταρισμένου μηχανισμού που διαθέτει η κεφαλή της συσκευής, κάνοντας την διαδικασία εντελώς ανώδυνη!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας