Αποτρίχωση με κερί

Η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δεν είναι πια ταμπού για το ισχυρό φύλο, είτε επιλέγεται για πρακτικούς λόγους υγιεινής , είτε επειδή απλά είναι το κυρίαρχο trend των τελευταίων χρόνων.

Η αποτρίχωση με κερί, ειδικά για άντρες, που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty είναι μια διαδικασία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική. Η μέθοδος μας είναι ιδανική για όλες τις περιοχές του σώματος που εμφανίζουν έντονη τριχοφυΐα : την πλάτη, τον αυχένα, το στήθος, τα χέρια και τα πόδια.

4 πράγματα που θα θέλαμε να γνωρίζετε:

  • Η σύνθεση του ειδικού κεριού Bronze wax που χρησιμοποιούμε, είναι εμπλουτισμένη με έλαιο ginseng που βοηθά στην απομάκρυνση ακόμα και των πιο δύσκολων τριχών ενώ συγχρόνως εμποδίζει την ανάπτυξη της τρίχας προς τα μέσα.
  • Μετά την ολοκλήρωση της αποτρίχωσης, εφαρμόζουμε στο δέρμα ένα ειδικό σύμπλεγμα πρωτεολυτικών ενζύμων το οποίο, αδρανοποιεί τα κύτταρα που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας στους θύλακες με αποτέλεσμα, η τριχοφυΐα να επανεμφανίζεται αραιωμένη και η τρίχα εμφανώς αποδυναμωμένη και πιο μαλακή.
  • Βασικό μέλημά μας καθόλη τη διαδικασία της αποτρίχωσης είναι η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
  • Η δεξιοτεχνία χειρισμού της μεθόδου από τους θεραπευτές μας, εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς ερεθισμούς και ενόχληση στο μίνιμουμ!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας