Ριζική - Ηλεκτρική Αποτρίχωση

Έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, λευκές ή ξανθές τρίχες που «αντιστέκονται» ακόμα και στις hi-tech τεχνικές αποτρίχωσης, ακόμα και …σκόρπιες, αλλά επίμονες τρίχες. Μικρά, αλλά σοβαρά αισθητικά προβλήματα, που απασχολούν πολλές από εμάς και απαιτούν… ριζική λύση.

Αυτήν ακριβώς τη λύση προσφέρει η ριζική-ηλεκτρική αποτρίχωση που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty. Η καταστροφή της ρίζας της τρίχας μέσω της διοχέτευσης ειδικά διαμορφωμένου ρεύματος, αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης καθώς η εφαρμογή ενός αριθμού επαναλαμβανόμενων συνεδριών, μπορεί να επιφέρει μόνιμη απομάκρυνση των τριχών.

Η τεχνική μας

Η σύγχρονη συσκευή που διαθέτουμε λειτουργεί με τη μεικτή μέθοδο BLEND, συνδυάζει δηλαδή την αποτρίχωση με συνεχές ρεύμα (ηλεκτρόλυση) και το υψίσυχνο (θερμόλυση). Με τον τρόπο αυτό, ο θύλακας της τρίχας προετοιμάζεται μέσω της θερμικής ενέργειας, ώστε στη συνέχεια να καταστραφεί πιο εύκολα και ανώδυνα. Επιπλέον, καθιστά ιδιαίτερα ανεκτή τη θεραπεία καθώς, λόγω της ελεγχόμενης και στιγμιαίας διοχέτευσης του ηλεκτρισμού, μειώνει αισθητά την αίσθηση της ενόχλησης.

Κάνει για μένα;

  • Η ριζική-ηλεκτρική αποτρίχωση ενδείκνυται κυρίως για μικρές περιοχές όπως είναι το πρόσωπο- στο σώμα εφαρμόζεται σπανιότερα.
  • Προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε σκόρπιες, επίμονες τρίχες
  • Εξαλείφει τις δυνατές , λευκές ή ξανθές τρίχες, στις οποίες, λόγω έλλειψης μελανίνης, τα υπόλοιπα συστήματα μόνιμης αποτρίχωσης δεν έχουν αποτέλεσμα.
  • Συνδυάζεται άψογα με άλλες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης.
  • Αποτελεί ιδανική επιλογή συντήρησης μετά την ολοκλήρωση της μόνιμης φωτοαποτρίχωσης προσώπου, γιατί καταστρέφει ριζικά τις ελάχιστες τρίχες που ενδεχομένως έχουν ξαναβγεί.

To tip μας

Σε περίπτωση που οι τρίχες που επιθυμείτε να αφαιρεθούν είναι αρκετές, θα χρειαστεί να δείξετε αρκετή υπομονή κι επιμονή, καθώς θα πρέπει να χτυπηθούν μία - μία και στο κατάλληλο βάθος. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα θα σας αποζημιώσει!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας