Ενζυμική - Βιολογική Αποτρίχωση

Η απαλλαγή μας από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι μια απαραίτητη αλλά δίχως άλλο, ενοχλητική και χρονοβόρα διαδικασία. Οι περισσότερες από εμάς θα θέλαμε να βρούμε μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο που θα μας βοηθήσει να… αραιώσουμε τη συχνότητα των επισκέψεών μας για αποτρίχωση.

Η βιολογική, ενζυμική αποτρίχωση που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποδυνάμωσης της τριχοφυΐας, κάνει δηλαδή αυτό ακριβώς που ζητάτε!

Πώς δρα

Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου βασίζεται στην εισχώρηση τριών πρωτεολυτικών ενζύμων (παπαΐνη, θρυψίνη και χυμοθρυψίνη) , στα πρόσφατα αποτριχωμένα τριχοθυλάκια. Τα ένζυμα αυτά καταστρέφουν επιλεκτικά -πρωτεολύουν- τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στον θύλακα, με αποτέλεσμα να αδρανοποιούνται τα αναγεννητικά (μητρικά) κύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό και την ανάπτυξη της τρίχας. Με τον τρόπο αυτό, επιβραδύνεται η επανέκφυση της τρίχας και σταδιακά τα τριχοθυλάκια αποδυναμώνονται και η τριχοφυΐα περιορίζεται σημαντικά. Η βιολογική, ενζυμική αποτρίχωση, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και στο σώμα και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος.

Η διαδικασία

Σε πρώτη φάση, αφαιρούμε την τρίχα από τη ρίζα με κερί. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το διάλυμα που περιέχει το σύμπλεγμα ενζύμων, με μασάζ , στη μόλις αποτριχωμένη περιοχή. Το σκεύασμα αυτό έχει επουλωτική δράση, επομένως συμβάλλει στην αποφυγή μολύνσεων και στην καταπράυνση του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία. Το υπόλοιπο προϊόν της αμπούλας, το παίρνετε μαζί σας και το χρησιμοποιείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για τις επόμενες 2 ημέρες. Η διαδοχική εφαρμογή του σκευάσματος προκαλεί σημαντική αποικοδόμηση στα θυλάκια των τριχών.

Το αποτέλεσμα

Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, θα διαπιστώσετε ότι η ανάγκη σας για συχνές ,επαναλαμβανόμενες συνεδρίες αποτρίχωσης θα μειωθεί σημαντικά.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας