Βαθύς καθαρισμός με ατμό

  1. Καθαρισμός προσώπου: Αφαιρούμε τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα, με γαλάκτωμα, λοσιόν ή αφρίζον καθαριστικό- ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της.
  2. Μηχανική απολέπιση προσώπου: Απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας για να διευκολύνουμε την εξαγωγή σμήγματος και τη διείσδυση των ενεργών συστατικών των καλλυντικών προϊόντων που θα ολοκληρώσουν τη θεραπεία.                    
  3. Peeling με AHA : Με τα οξέα φρούτων, γνωστά για την ισχυρή κερατολυτική τους δράση, ολοκληρώνουμε και βελτιστοποιούμε τη διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας.
  4. Διάνοιξη πόρων για την εξαγωγή του σμήγματος

Για το τελευταίο και σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας μας, πριν τον βαθύ καθαρισμό, χρησιμοποιούμε vapeur,την κλασική μέθοδο διάνοιξης των πόρων με ατμό. Είναι ο διαχρονικός  τρόπος προετοιμασίας διάνοιξης των πόρων με τη βοήθεια του ατμού. Η θερμότητα που παράγεται «μαλακώνει» το παγιδευμένο σμήγμα έτσι ώστε να εξάγεται ευκολότερα και να καθαρίζουν οι πόροι σε βάθος. Χρησιμοποιούμε το κλασικό vapeur, ενώ εάν κριθεί απαραίτητο, εφαρμόζουμε την ειδική θεραπεία όζοντος για  αντιμικροβιακή προστασία.

  1. Εξαγωγή σμήγματος. Η «καρδιά» της θεραπείας μας. Μετά τη διάνοιξη των πόρων, απομακρύνουμε το σμήγμα πιέζοντας ελαφρά με τα ακροδάχτυλα και φορώντας πάντα γάντια. Να θυμάστε πάντα, ότι  καμιά από τις σύγχρονες και πολυδιαφημισμένες  τεχνολογίες (καθαρισμός με υπέρηχους, μικρο-δερμοαπόξεση κλπ), δεν έχει τη δυνατότητα να υποκαταστήσει ή να ξεπεράσει τον καθαρισμό με το χέρι, τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την απαλλαγή της επιδερμίδας από τα μαύρα στίγματα και τους φραγμένους πόρους.
  2. Αποθεραπεία με υψίσυχνα ρεύματα. Τα υψηλής συχνότητας εναλλασσόμενα ρεύματα που εφαρμόζουμε μετά τη θεραπεία καθαρισμού, λόγω του σχηματιζόμενου όζοντος στην επιφάνεια της επιδερμίδας, προσφέρουν την απαραίτητη αντισηψία και αντιμικροβιακή προστασία ενώ συγχρόνως, ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Δεν διεγείρουν τα αισθητικά και κινητικά νεύρα , επομένως, είναι εντελώς ακίνδυνα.
  3. Καταπράυνση και Ανάπλαση. Η επιδερμίδα είναι τώρα, περισσότερο από ποτέ, δεκτική, στα δραστικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων. Επιλέγουμε εξειδικευμένες συνθέσεις ( μάσκες και serum ) με καταπραϋντική, ενυδατική και αναπλαστική δράση, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε δέρματος.
  4. Ενυδάτωση και Προστασία. Η επιδερμίδα σας είναι πλέον καθαρή, ανανεωμένη και λαμπερή. Στο 8ο και τελευταίο στάδιο της θεραπείας μας το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι η ενυδατική κρέμα και βέβαια, η απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Είστε έτοιμες!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας