Μεσοθεραπεία

Οι απότομες μεταβολές του καιρού, τα ακατάλληλα προϊόντα που πιθανώς χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας, η κούραση, τα ξενύχτια, η συνεχής παραμονή μας σε χώρους με κλιματισμό ή κεντρική θέρμανση, κυρίως όμως, η πολύωρη ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι, μειώνουν δραματικά  τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας μας –και την αφήνουν με όψη αφυδατωμένη,… «στεγνή». Το πρόβλημα εντείνεται όταν στους παράγοντες αυτούς έρχεται να προστεθεί και το πέρασμα του χρόνου.

Με τη  μεσοθεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty, στην επιδερμίδα του προσώπου, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στο λαιμό, τη βοηθάμε να «ξεδιψάσει» και να ανακτήσει τη φρεσκάδα, τη λάμψη και την απαλότητά της. «Σύμμαχός» μας είναι το υαλουρονικό οξύ, ένα θαυματουργό και απόλυτα ασφαλές συστατικό, το οποίο εγχέεται με το ειδικό ηλεκτρονικό «πιστόλι» που χρησιμοποιούμε, κάτω από την επιδερμίδα στη μεσαία στιβάδα του δέρματος.  Αυτός ο φυσικός πολυσακχαρίτης, δομικό στοιχείο του οργανισμού μας, μοιάζει με ένα σφουγγάρι που συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού (έως και 1000 φορές το βάρος του) . Λόγω του μεγάλου μοριακού του βάρους, παραμένει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, την ενυδατώνει , επαναφέρει την απαλότητά της και τη λειαίνει. Όταν όμως το υαλουρονικό οξύ είναι μικρού μοριακού βάρους, όπως αυτό που εμπλουτίζει το κοκτέιλ της μεσοθεραπείας, κατορθώνει να διεισδύσει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος . Και τότε,  η δράση του πολλαπλασιάζεται! Χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία έγχυσης, το υαλουρονικό οξύ δρα στοχευμένα, στην καρδιά των κυττάρων. Αυξάνει τη συνοχή τους και προσφέρει βαθειά ενυδάτωση, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια του νερού. Συγχρόνως, σε συνδυασμό με τους πολλαπλούς νυγμούς- τα τσιμπήματα δηλαδή της βελόνας-διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου τύπου Ι, το οποίο εξασφαλίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι εντυπωσιακά! Με την ολοκλήρωση του απαραίτητου αριθμού συνεδριών, η επιδερμίδα σας θα έχει κερδίσει πάλι τη λάμψη, την απαλότητα και τη φρεσκάδα της και οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης θα έχουν «σβήσει». Θα διαπιστώσετε δε ότι σιγά-σιγά, οι ρυτίδες «γεμίζουν» εκ των έσω και το πρόσωπό σας ξαναβρίσκει τη σφριγηλή, νεανική του όψη!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας