Μεσοθεραπεία

Τι είναι;
Η μεσοθεραπεία είναι μία από τις παλιότερες -εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά το 1958 από τον Γάλλο γενικό ιατρό Michel Pistor- και πιο αξιόπιστες τεχνικές της αισθητικής, για το πρόσωπο και το σώμα,.

Γιατί ονομάζεται μεσοθεραπεία; 
Γιατί ο συνδυασμός των ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούμε κάθε φορά για να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα προβλήματα, έχει «πεδίο δράσης» τη μεσαία στιβάδα του δέρματος, ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα .

Πώς δρα;
Εγχέοντας με πολλαπλούς νυγμούς –δηλαδή, με πολλά, μικρά τσιμπήματα –εξειδικευμένα κοκτέιλ ενεργών συστατικών, σε κατάλληλους συνδυασμούς, που στόχο έχουν να προσφέρουν ενυδάτωση, να βελτιώσουν την  υφή και την ελαστικότητα του δέρματος και να το αναζωογονήσουν  ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων.  

Πού οφείλει την αποτελεσματικότητά της;
Αυτό που κάνει τη μεσοθεραπεία μοναδική είναι το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστα ml, ενσωματώνονται πολλά και διαφορετικά συστατικά ένας συνδυασμός ουσιών που καλύπτουν συγχρόνως, όχι μια αλλά πολλές ανάγκες του δέρματος. Έτσι κατορθώνουμε να του προσφέρουμε τα πολύτιμα εκείνα συστατικά, που με το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν να φθίνουν, εκεί ακριβώς που τα χρειάζεται. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στα κοκτέιλ της μεσοθεραπείας είναι βιομιμητικές, μιμούνται δηλαδή τη δράση των φυσικών συστατικών της ίδιας της επιδερμίδας και για το λόγο αυτό, κατορθώνουν να την «ξεγελάσουν», να διεισδύσουν στις βαθύτερες στιβάδες της και να την αναζωογονήσουν.

Τι θα σας προσφέρει;
Όταν στόχος σας είναι η καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου, το κοκτέιλ που εγχέουμε περιλαμβάνει πολύτιμες ουσίες που θα μειώσουν τις λεπτές ρυτίδες και θα προλάβουν την εμφάνιση νέων , θα βελτιώσουν τους μαύρους κύκλους και τις γραμμές στο «πόδι της χήνας», θα αυξήσουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και θα της χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση, φωτεινότητα και υγιή, νεανική όψη.                        

Τι πρέπει να θυμάστε 
Η μεσοθεραπεία με υπογραφή Art&Beauty σημαίνει εντατική φροντίδα ανάπλασης  όχι μόνο για το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά και το λαιμό. Είναι μια τεχνική απλή, γρήγορη, ανώδυνη, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και το καλοκαίρι . Τα κοκτέιλ μας δεν περιέχουν συντηρητικά και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να δρουν άμεσα και χωρίς παρενέργειες. Τα αποτελέσματα της αναζωογονητικής δράσης της μεσοθεραπείας, γίνονται ορατά σταδιακά, με την ολοκλήρωση του κύκλου συνεδριών, είναι αθροιστικά  και με τη σωστή καλλυντική φροντίδα συντήρησης, μπορούν να διαρκέσουν για καιρό. Τέλος, με την υψηλής τεχνολογίας συσκευή  Pistor Eliance, ένα ηλεκτρονικό «πιστόλι» που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές μεσοθεραπείας, μπορούμε, μέσα από μια απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία, να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία μας ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να σας εγγυηθούμε  βέλτιστο αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας