Μόνιμη Αποτρίχωση Laser Spa SHR (Super Hair Removal)

Τα τελευταία χρόνια, με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με laser δικαιολογημένα κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις μας. Για να προσφέρουν βέβαια τα πολύ καλά αποτελέσματα που υπόσχονται, θα πρέπει να ολοκληρώνεται ο κύκλος των συνεδριών που απαιτούνται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς διαλείμματα και πολύμηνες απουσίες. Τι γίνεται όμως όταν μας… πιάνει το καλοκαίρι;

Με το Spa S.H.R (Super Hair Removal), τη σύγχρονη τεχνολογία μόνιμης φωτοαποτρίχωσης που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική τριχοφυΐα, γρήγορα και άνετα, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι! Το Spa S.H.R είναι το μόνο σύστημα το οποίο έχει λάβει πιστοποίηση από τον FDA (τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής) , ότι είναι αποτελεσματικό και ασφαλές, τόσο στο σκουρόχρωμο όσο και στο μαυρισμένο δέρμα! Επιπλέον, η μέθοδος είναι απολύτως κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες (πρόσωπο, λαιμός, μπικίνι) με μόνη εξαίρεση, την περιοχή των ματιών και αποτελεσματικό σε κάθε χρώμα τρίχας, εκτός από τις ξανθές ή τις λευκές.

Πώς λειτουργεί;

Με Επιλεκτική Φωτοθερμόλυση. Η υπεροχή όμως του συστήματος SPA S.H.R σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες μεθόδους οφείλεται στην καινοτόμο, πατενταρισμένη τεχνική «εν κινήσει» (In Motion™) , χάρη στην οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες ζώνες, χωρίς να αισθανθείτε το παραμικρό αίσθημα δυσφορίας. Με άλλα λόγια, μας επιτρέπει να είμαστε επιθετικές με την τρίχα αλλά εξαιρετικά «ευγενικές» με την επιδερμίδα σας! Πώς; Με τα γρήγορα, επαναλαμβανόμενα περάσματα της κεφαλής της συσκευής σε μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος, οι τριχικοί θύλακες που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, θερμαίνονται βαθμιαία μέχρις ότου να μην μπορούν πια να παράγουν νέες τρίχες . Η φωτεινή δέσμη του SPA S.H.R απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και σταδιακά, ο θύλακας συρρικνώνεται και καταστρέφεται, ενώ ο περιβάλλοντας ιστός παραμένει άθικτος.

Τι επιπλέον προσφέρει;

Η τεχνική της σάρωσης στην οποία βασίζεται η θεραπεία φωτοαποτρίχωσης SPA S.H.R, διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: Με τη συνεχή κίνηση-κάθετα και οριζόντια περάσματα της κεφαλής στο σημείο που επιθυμούμε να εστιάσουμε- αφενός καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές σε μικρότερο χρόνο, αφετέρου, συμβάλλει στην εξάλειψη ενός προβλήματος που παρουσιάζεται συχνά: των κενών μεταξύ των θεραπευμένων περιοχών.

Ο πατενταρισμένος ψυκτικός μηχανισμός που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή της συσκευής, βοηθά την επιφάνεια της επιδερμίδας να παραμένει δροσερή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προσφέροντάς σας προστασία αλλά και απόλυτη άνεση!

Και μην ξεχνάτε! Η θεραπεία SPA S.H.R είναι εξίσου αποτελεσματική με τις δημοφιλείς θεραπείες αποτρίχωσης με τεχνολογίες λέιζερ. Ενώ όμως αυτές διακόπτονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες- ως γνωστόν, οι σχέσεις του λέιζερ με τον ήλιο δεν είναι και τόσο… φιλικές- εσείς, μπορείτε να αρχίσετε, να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε τις συνεδρίες σας, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου το θελήσετε , με απόλυτη ασφάλεια!

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας