Αποτρίχωση με κερί

H αποτρίχωση με κερί είναι μια κλασική, αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής μέθοδος προσωρινής απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα της και το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 20 ως 30 ημέρες. Με συστηματική χρήση του κεριού η τριχοφυΐα που επανεμφανίζεται είναι μειωμένη –η τρίχα είναι αποδυναμωμένη και πιο μαλακή. Η μέθοδος θεωρείται ιδανική για νέα κορίτσια στην περίοδο της εφηβείας

Στο Art & Beauty εφαρμόζουμε την αποτρίχωση με κερί στην πιο επαγγελματική, γρήγορη αλλά και ανώδυνη εκδοχή της, γιατί, χάρη στους γρήγορους, δεξιοτεχνικούς χειρισμούς των έμπειρων θεραπευτών μας , δεν αισθάνεστε ιδιαίτερη ενόχληση και δεν προκαλείται ο παραμικρός ερεθισμός στο δέρμα!

Στο Art & Beauty χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα κεριών (με μέλι, αζουλένιο, τιτάνιο, aloe vera, argan oil, σοκολάτα κλπ). Ανάλογα με τον τύπο, την ευαισθησία και το βαθμό ενυδάτωσης του δέρματός σας, το μήκος και το πάχος της τρίχας, αλλά και τις δικές σας προτιμήσεις , επιλέγουμε το ιδανικό μείγμα που θα σας προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Στο Art & Beauty, εφαρμόζουμε μια ιδιαίτερη μέθοδο αποτρίχωσης για την ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι: χρησιμοποιούμε το “gold”, ένα ειδικό ελαστικό και ρευστό κερί, το οποίο, με το μαλακό άπλωμά του, μειώνει στο ελάχιστο την αίσθηση ενόχλησης και απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε τρίχα.

Στο Art & Beauty, τέλος, τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής. Το προϊόν αντισηψίας που εφαρμόζουμε πριν την εφαρμογή του κεριού, προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα, ενώ ολοκληρώνοντας τη θεραπεία, χρησιμοποιούμε με ένα εξειδικευμένο προϊόν το οποίο καταπραΰνει το δέρμα και συγχρόνως, με τα πρωτεολυτικά ένζυμα που περιέχει, καθυστερεί την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας.

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας