6+1 «όπλα» κατά της κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα αισθητικής φύσης που απασχολεί σχεδόν το 90% των γυναικών κάθε ηλικίας, φυλής και σωματικής διάπλασης. Να την εξαφανίσουμε είναι μάλλον δύσκολο. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να απαλύνουμε αισθητά τα ενοχλητικά ίχνη της, με τις δοκιμασμένες μεθόδους, τεχνικές και καλλυντικά προϊόντα που μας προσφέρει η σύγχρονη αισθητική και κοσμητολογία. Πρόκειται για μεθόδους που   όταν συνδυαστούν με μία ισορροπημένη υγιεινή διατροφή μπορούν  να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

  1. Ηλεκτροθεραπεία: Μια εξατομικευμένη, ανώδυνη μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη βοήθεια ειδικού  μηχανήματος  το οποίο διαθέτει διαφορετικά  προγράμματα και τύπους ρευμάτων.  Με το πρόγραμμα λιποδιάλυσης, η αλληλουχία των παλμών που στέλνονται στο δέρμα και τους μυς, προκαλεί  συσπάσεις, αυξάνει  τη μικροκυκλοφορία και την πρόσληψη οξυγόνου από τα κύτταρα,  βελτιώνει  την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας και συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους. Τα αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας γίνονται ορατά μέσα σε 10 περίπου συνεδρίες.
  2. Ενδοδερμολογία: Θεραπεία βελτίωσης της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» που  στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δυο κυλίνδρων. Οι κύλινδροι αυτοί  κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Με την  αναδίπλωση του δέρματος  που πραγματοποιείται, επιτυγχάνεται η ανακατανομή του λίπους, η βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, η αύξηση της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και η αποτοξίνωση και οξυγόνωσή τους  Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.
  3. Μεσοθεραπεία: Μη επεμβατική μέθοδος, με ενέσεις που περιέχουν σκευάσματα, εμπλουτισμένα με λιποδιαλυτικούς παράγοντες ( καφεΐνη, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες  κλπ.), τα οποία εγχέονται στο δέρμα και αποτοξινώνουν τα κύτταρα, μειώνουν σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και προσφέρουν τόνωση , ενέργεια και σύσφιξη στο δέρμα. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με μικρές και λεπτές βελόνες στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα,  στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και συνήθως πραγματοποιούνται 4-6 συνεδρίες σε διάστημα 2-3 εβδομάδων.
  4. Cavitation RF: Ένας προηγμένος συνδυασμός υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων. Οι δύο τεχνολογίες μαζί, προσφέρουν λιπόλυση, μη επεμβατικά και εντελώς ανώδυνα. Οι υπέρηχοι σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το περιεχόμενό τους με αποτέλεσμα το λίπος να αποβάλλεται από τον οργανισμό, ενώ οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν επιπλέον σύσφιγξη. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε προβλήματα τοπικού πάχους σε περιοχές όπως γλουτοί, κοιλιά, μηροί ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα 3ου και 4ου βαθμού , βελτιώνοντας θεαματικά την όψη της.
  5. Micro-needling: Μια καινοτόμος μη επεμβατική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της έντονης χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Οι μικροβελόνες της ειδικής συσκευής διεισδύουν στις  βαθύτερες  στιβάδες του δέρματος προκαλώντας  νυγμούς (τσιμπήματα) . Οι ινοβλάστες αντιδρούν στο ερέθισμα και παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης , βοηθώντας έτσι το δέρμα να αναπλαστεί. Συγχρόνως, τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα που εγχέονται στο δέρμα ,διευκολύνουν τη διαδικασία λιπόλυσης και σταδιακά, μειώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού.
  6. Θαλασσοθεραπεία: Μια δοκιμασμένη μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με θαλάσσια εκχυλίσματα και πιο συγκεκριμένα, μια ειδική λάσπη από φύκια, με την  οποία «τυλίγεται» το σώμα (body wrap). Με συγκεντρώσεις σε θρεπτικά συστατικά 50.000 φορές υψηλότερες από ό, τι το ίδιο το θαλασσινό νερό , τα φύκια συμβάλλουν στην ταχύτερη απώλεια βάρους, στη σύσφιξη των ιστών και στη δραστική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
  7. …και οι κρέμες : Η «σπιτική» καλλυντική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας που μας προσφέρει η σύγχρονη κοσμητολογία.   Τα ενεργά λιποδιαλυτικά, συσφιγκτικά και αποσυμφορητικά συστατικά τους (π.χ. ρετινόλη, καφεΐνη φυτικά και θαλάσσια  εκχυλίσματα όπως ρούσκο, γκίνγκο μπιλόμπα, φύκια, κισσό, πιπέρι κ.α.) τονώνουν την μικροκυκλοφορία – και χάρη στο μασάζ την ώρα της εφαρμογής- και λειαίνουν σταδιακά την επιφάνεια της επιδερμίδας, με βασική, πάντα, προϋπόθεση ότι γίνεται καθημερινή χρήση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου …

Ώρες Λειτουργίας

Θα μας βρείτε τις παρακάτω ημέρες & ώρες
κατόπιν ραντεβού:

Δευτέρα: 10:00 - 20:00
Τρίτη: 10:00 - 20:00
Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00
Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σαββάτο & Κυριακή μόνο κατόπιν συνεννοήσεως

Βρείτε μας

Γρ. Λαμπράκη 52, Ελευσίνα, 19200
art.beauty.ek@gmail.com
210 5547704

Ακολουθήστε μας